Perrelli om läkarnas nya krisplan inför förlossningen: ”Jag får inte föda naturligt”

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli väntar sitt fjärde barn, men graviditeten har varit allt annat än en dans på rosor, vilket hon varit öppen med i sin blogg.

Förutom att hon fått värre värkar än under någon tidigare graviditet så fick hon tidigt veta att risken för blödning var stor. Nu  har hon fått ännu ett besked av läkarna: Hon kommer inte kunna föda naturligt.

Charlotte Perrelli är inne i sin nionde graviditetsmånad och kan få åka in när som helst. På sin blogg hon har öppet och ärligt delat med sig av sina tankar och sin oro kring just denna graviditet, då den varit tuffare än de tidigare.

Därför måste Perrelli göra kejsarsnitt

Under torsdagen gick hon ut med att hon kommer att få lov att göra kejsarsnitt, på grund av de risker som en förlossning medför i hennes fall.

”Jag kan/får inte föda naturligt. Trist men absolut inget att diskutera eller göra något åt. Det blir planerat kejsarsnitt och något helt nytt för mig!” skriver hon i sin blogg och frågar sina läsare om det är fler som har erfarenhet av vasa previa eller kejsarsnitt.

Hon fortsätter:

”Känns såklart väldigt olustigt. Om blodkärlen/ navelsträngen spricker så går det illa för barnet. Syret stryps och med den lilla blodmängd barnet har så klarar den inte en blödning. Men det ser ändå ” lugnt” ut so far.”

Nu skickar vi styrkekramar och ett stort lycka till för att visa Charlotte Perrelli att hon har vårt stöd inför kejsarsnittet. Dela för att visa det du med.