Därför har Laila Bagge försvunnit omedelbart från Rix Morronzoo: ”Då bestämde vi oss för…”

Laila Bagge är en av radiokanalen Rix FM:s stora profiler. Tillsammans med kollegan Roger Nordin leder hon morgonshowen ”Rix Morronzoo” på vardagarna.

Men nu har den tidigare ”Idol”-jurymedlemmen försvunnit från radion.

Här är anledningen bakom.

Det är i stället radioprofilen Maria Lindberg som ersatt Laila under denna veckan. På måndagen avslöjade Bagge själv i radiokanalen varför hon är borta ur etern.

Maria har tidigare varit programledare i bland annat Lugna favoriter och ser fram emot uppdraget bredvid Roger Nordin.

– Det känns bra. En väl insutten stol och så ligger det en lång lista här som jag ska göra och inte göra, säger Maria Lindberg i programmet uppger Hänt.

Laila har nämligen tagit semester – och åker till Dubai med familjen.

Men semestern kunde ha fått en bättre start. Redan under de första dagarna svimmade Laila på grund av vätskebrist.

– Det är så varmt här så jag glömde dricka. Jag drack lite drinkar, det var de jag trodde. Så kom jag på sen att oj, jag drack inget vatten alls. Jag var så glad att vara på semester. Jag drack vin och läsk och läsk är inte direkt bra heller och kaffe, så inget vatten. Idag blir det bara vatten hela dagen, berättar Laila Bagge för kollegorna i ”Rix Morronzoo” när de ringer upp för att kolla hur det är med henne, rapporterar Expressen.

View this post on Instagram

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge)

På sin blogg har Laila skrivit förväntansfullt inför familjesemestern.

”Eftersom de bor i Kina och så långt bort som utanför Shanghai är det lite knepigt att resa dit och då bestämde vi oss för att mötas någonstans på mitten. Dubai blev då bästa stället”, skriver hon på sin blogg.

”Känns alltid som att en liten del av en fattas när man har en bror så långt borta. Jag har faktiskt varit i Dubai innan och älskar den här staden så jag vet att vi kommer ha det bra”

Snart är dock Laila tillbaka igen hos Roger Nordin och de andra i radion! Närmare bestämt i nästa vecka.

Dela gärna vidare om du vill önska Laila en skön ledighet.