Charlotte Perrelli intagen på sjukhus

Höggravida Charlotte Perrelli har blivit inlagd på sjukhus.

Det uppger hennes manager för Expressen.

Höggravida schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 43, har fullt upp i höst. Hennes självbiografi ”Flickan från Småland” har nyligen kommit ut och under sommaren har hon också varit med under inspelningarna i TV4:s höstsuccé ”Så mycket bättre”, som nu visas i rutan.

I början av september kom också beskedet att Perrelli tvingas ställa in och flytta fram konserter i sin kommande höstturné.

”På grund av komplikationer kring Charlottes graviditet har konserthusturnén Flickan från Småland flyttats fram till Januari – Mars 2019” skrev Perrellis team på artistens Instagram då.

På fredagen kom beskedet att Perrelli blivit inskriven på sjukhus. Anledningen är att artisten drabbats av graviditetskomplikationen Vasa Previa, uppger Expressen, och ska nu försäkra sig om barnets och sin hälsa. Det innebär vidare att hon kommer behöva föda med kejsarsnitt.

”Mår under omständigheterna bra”

Samtidigt skulle Perrelli ha varit med i både tv-programmen ”Skavlan” och ”Hellenius hörna”. Detta ställs nu alltså in.

”Det stämmer att Charlotte är inlagd på sjukhus för observation. Hälsar att hon under omständigheterna mår bra. Av samma anledning har vi bokat av alla hennes åtaganden, däribland de tv-program du nämner”, skriver hennes manager Joakim Jordansson i ett sms till Expressen.

Det var i början av sommaren som Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen meddelade att de väntade sitt andra gemensamma barn – en pojke.

Nu önskar vi familjen all lycka till!

[arve url=”https://www.tv4play.se/iframe/video/11796634″ /]

Dela gärna vidare för att skicka en styrkekram till Charlotte!

Foto ovan: TV4