Maria Forsbloms ärliga ord – verkliga relationen till Martin Järborg bakom kulisserna: ”Han hade…”

När Soraya Lavasani gick på mamma-ledighet bildade Maria Forsblom och Martin Järborg ett radarpar i TV4:s Nyhetsmorgon.

Nu hyllar Maria Forsblom kollegan Martin Järborg.

– Jag tror att vi var så trygga med varandra att vi kunde vara 100 procent oss själva, berättar Maria Forsblom för Hänt.

Tillsammans blev Maria Forsblom, 34, och Martin Järborg, 42, en hyllad duo i TV4:s Nyhetsmorgon. 

Det var när Soraya Lavasani, 39, gick på mamma-ledighet som Maria tog över rollen ledde programmet tillsammans med kollegan Martin Järborg. Den nya duon, bjöd på sig själva och blev snabbt väldigt omtyckta av tittarna. 

Och kanske var framgångsreceptet den fantastiska kemi som den nykomponerade duon utstrålade. Vilket även Hänt skrivit om.

– Jag tror att vi var så trygga med varandra att vi kunde vara 100 procent oss själva. Man litade på att den andra skulle förstå en och fortsätta på det spår som man hade börjat på och att den andra skulle förstå skämtet, säger Maria till Hänt.

Duons tid är över

Men ingenting varar för alltid. När Soraya återvände till jobbet efter mamma-ledigheten så var det återigen hon och Martin som höll i rodret under morgonprogrammet. 

– Det var två olika känslor i det. Det var jätteroligt att Soraya kom tillbaka, samtidigt som jag kände att det var jättesynd att jag och Martin inte kunde fortsätta jobba, säger Maria till Hänt.

Nu talar Maria varmt om kollegan Martin och det är med fina ord hon beskriver den relation de hade på arbetsplatsen.

Maria Forsblom
Foto: TV4

Maria om Martins fina gest

Medan reklampauserna kan få tittarna att tröttna så ger pauserna motsatt effekt på programledarna. Maria berättar för Hänt att det dricks stora mängder kaffe under sändningarna och att reklampauserna ger tv-profilerna chansen att fylla på sin kopp och samla kraft. 

Maria berättar att Martin är glad i kaffet men passar även på att hylla kollegan som med en fin vana som visat hur omtänksam han är.

– Martin kan trycka tre svarta koppar före startvinjetten har gått! Han hade även den goda och snälla vanan att skriva ut bådas manus medan jag satt i sminket. Dessutom stod ofta en kaffekopp bredvid manusbunten när jag kom inspringandes från sminket i sista sekund. Fin kollega va?, säger Maria till Hänt.

Ni är så underbara båda två! Saknar ni duon i rutan? Lämna gärna en kommentar på Facebook!