”Robinson”-profilens stora kärlekslycka – ärliga orden om succén efter tv-programmet: ”Helt fantastiskt”

Joanna Swica gjorde stor succé i årets säsong av ”Robinson”.

Nu berättar hon om relationen till de övriga deltagarna och om den stora kärlekslyckan.

– Det kändes helt fantastiskt verkligen, det är en väldigt speciell känsla, berättar Joanna Swica för Expressen.

Årets säsong av ”Robinson” må ha varit speciell på flera sätt. Med hänsyn till pandemin valdes tropik-stränderna bort och istället spelades säsongen i Haparanda. Det norra klimatet bjöd på en annan typ av utmaningar och vid flera tillfällen påpekade produktionen att årets upplaga av ”Robinson” förmodligen var den tuffaste någonsin. 

En av deltagarna som anslöt lite senare i programmet – men som desto snabbare blev populär bland tittarna i tv-sofforna – var Joanna Swica, 33.

Joanna Swica
Foto: Linus Nilsson / TV4

Relationen till deltagarna

Under säsongen kunde tittarna tydligt se att det bildades grupperingar mellan deltagarna i programmet. Som alltid, klickar vissa nya bekantskaper bättre än andra och Joanna blev snabbt god vän med deltagaren Dennis Johansson.

Han skulle senare komma att ta hem hela tävlingen men Joanna har berättat att hon har kontakt med flera av deltagarna än idag.

– Dennis och hans tjej var hemma hos mig och min kille för två och en halv vecka sedan och åt middag. Vi pratar varje dag. Jag och min kille och Annica och hennes man var ute och käkade i Stockholm härom veckan. Jag och Annica pratar i telefon varje dag. Jag har också tagit någon öl med Elias och någon AW och middag med Olivia, har Joanna tidigare berättat enligt Expressen.

Joannas kärlekslycka

Även Joanna kom långt i tävlingen men även om hon inte tog sig hela vägen till prissumman på en halv miljon kronor – så skulle kanske den största segern av dem alla komma först efter ”Robinson”.

På Instagram delar hon nu nämligen med sig av det fantastiska beskedet – att hon ska gifta sig. I ett flertal bilder visar hon upp ringen och den stora lyckan.

”Han sa till mig genom höga toppar och djupa dalar. Och jag sa ja. Det har aldrig funnits något annat svar”, skriver Joanna på Instagram. 

Starka reaktioner

Bilden möttes av en enorm glädje och i kommentarsfältet var det många som ville gratulera paret.

”Åh vad härligt! GRATTIS!”, kommenterade Kristin Kaspersen.

”Men VAD ROLIGT!!!!! Grattis!!”, skrev en annan.

”Så underbart! Grattis!”, skrev Robinson-vinnaren, och vännen, Dennis Johansson.

Egna orden om lyckan

Vem killen är vill Joanna än så länge hålla hemligt, men för Expressen berättar hon vidare om kärlekslyckan.

– Han frågade mig om jag ville gifta mig med honom på en fjälltopp i Sälen. Fjällen har någonstans blivit vår grej och han tog mig dit vi hade en av våra första dejter. Och det är helt fantastiskt att han gjorde det på stället där vi mår som bäst ihop, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Det kändes helt fantastiskt verkligen, det är en väldigt speciell känsla.

Vi är så glada för din skull Joanna! Stort grattis! Lämna gärna en kärleksfull kommentar på Facebook!