Molly högg Danny med spruta i ansiktet – berättar nu hur det hände: ”Helt sinnessjukt”

Molly Sandén råkade hugga pojkvännen Danny Saucedo i kinden med insulinsprutan.

Nu talar artisten ut om dramat mitt i natten.

– Det var ju helt sinnessjukt, säger hon till Nöjeslivet.

Molly Sandén är en öppenhjärtig artist som ofta delar med sig av olika saker i livet.

Att hon är diabetessjuk har hon varit öppen med i flera år – och på onsdagen (20.00) är hon aktuell i TV3:s ”Diabetesgalan” som ska samla in pengar till diabetesforskningen bland annat. Men att leva med sjukdomen är inte alltid det enklaste.

Artisten talar nu ut om den gången hon kom hem och – mitt i natten – råkade sticka pojkvännen, artisten Danny Saucedo, i ansiktet med sin insulinspruta.

– Här om dagen gjorde jag det sjukaste någonsin. Det tar fortfarande emot att säga det för jag har dåligt samvete. Jag kan inte riktigt förklara hur det här gick till, men jag högg min kille i kinden med min insulinspruta, berättade Molly Sandén i radioprogrammet ”Vakna med NRJ”.

Det hela skedde när hon hade gått och lagt sig berusad berättade hon i radioprogrammet, och för Nöjeslivet utvecklar artisten:

STOCKHOLM 20180418
Artisten Molly Sandén är aktuell som programledare i ”Diabetesgalan” i TV3. Foto: Jonas Ekströmer / TT

– Jag är en person som pratar väldigt mycket i sömnen. Det har eskalerat sen jag fick min diabetes och jag tror det har lite att göra med att kroppen stänger av innan hjärnan, eller tvärtom. Det är inte som att det är jag som svarar på mina egna frågor eller så, utan mer att jag drömmer, rör mig och pratar. Det kan vara lite problematiskt…

Hon minns den där natten med lite fasa, men medger att det är lite svårt att minnas exakt vad det var som hände. Danny låg och sov intill.

https://www.instagram.com/p/BdllMdBgW1_/

– Då var det en gång när jag av misstag så klart… Jag skulle nog skulle ta en spruta på mig själv men råkade sticka honom lite i kinden, säger Molly som måste ta insulin flera gånger om dagen och har det nära till hands om det skulle behövas tas snabbt.

Det låter inte så bra? 

– Det är nog inte jättebra, det tror jag inte. Men en frisk kropp kan ju ändå hantera insulin och parera. Jag tror inte det skulle vara hela världen, men man ska nog inte prova.

Hur reagerade Danny?

– Han skrattade ju och bara: ”Vad fan gör du?”. Jag blev väldigt orolig för det är så himla sjukt att det ens kunde hända. Då blev jag lite rädd för mig själv. För jag vill alltid ha sprutorna nära mig på nattduksbordet, så att jag om jag vaknar kan parera väldigt lätt. Att jag vet att jag har dem nära till hands. Men att en sån grej skulle kunna hända kunde jag aldrig tro. Även om han var väldigt härlig med det och skrattade så hade det kunnat bli jobbigt.

STOCKHOLM 20151116. Artisten Danny Saucedo. Foto: Maja Suslin / TT

Molly Sandén har levt med diabetes i flera år och berättar att hon i dag har mycket lättare att prata om sin sjukdom med andra. Enligt Diabetesförbundet lever ungefär en halv miljon svenskar med sjukdomen.

– Jag visste inte vilket ben jag skulle stå på. Ena dagen kände jag att det var hur lugnt som helst, men andra dagen mådde jag skit och kände mig hjälplös. Men så fort jag accepterade att det är så, får vara så och att många andra också har det så har det varit mycket lättare att prata om det. Och det har hjälpt jättemycket, att våga visa öppet hur det är. Att diskutera med andra, att ens närmaste vänner är engagerade. Att man inte är helt ensam har underlättat jättemycket för mig, säger Molly Sandén.

LÄS MER: Jihdes förslag – låt alla testa sig för diabetes

Här kan man se ett klipp från när Molly och Danny uppträdde för prins Carl Philip och prinsessan Sofia under deras bröllopskväll: 

Jag tycker det är så bra att Molly pratar om detta, och bidrar till diabetesforskningen genom att leda denna gala! 

Dela gärna vidare för att uppmärksamma denna viktiga fråga!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/riqo9WUsWoQxobytRjPDUCTRRRspkHdOm7fRfjHnf-SSMvmetRN_bikhQUr9xs_Y” aspect_ratio=”9:16″ /]