Efter läkarbesöket: Här är Camilla Läckbergs besked om hälsan – efter långa oron

Författaren Camilla Läckberg brukar vara öppen, ärlig och dela med sig av mycket till sina följare i sociala medier, något de uppskattar. I hennes flöde syns allt från röda mattan-bilder till osminkade förkylnings-stunder, och nu har hon även berättat om en oro hon haft den senaste tiden.

”[…] tog ett blodprov för två veckor sen och fick då svaret på vad tröttheten berott på.”, skriver Läckberg på Instagram.

Nyligen la Camilla Läckberg ut en osminkad och trött bild som skilde sig ur mängden från de glamorösa bilder från kändisfester, som vi ibland är vana vid att se.

”Har senaste året varit olidligt trött och de sista två månaderna kom jag knappt ur soffan. Blev en dålig cirkel också då av att inte orka röra på sig och dåliga matvanor med snabba sockerkickar. Men tog ett blodprov för två veckor sen och fick då svaret på vad tröttheten berott på.”, skrev Camilla då. 

Fick veta efter blodprovets resultat

När resultatet från blodprovet kom visade det sig att Camillas extrema trötthet berott på järnbrist.

Camilla började då att ta järntillskott, vilket snabbt visade resultat. Dock fick det andra konsekvenser, och än en gång var hon ärlig mot sina följare.

”Tog tre dagar med järntillskott sen har jag känt mig som en ny människa. Och har då orkat ta tag i mina matvanor och bombat kroppen med nyttigheter. Men är då som att min kropp då absurt nog slagit bakut. Eller om den helt enkelt rensar ut massa skit. För först kom superfinnen Orvar. Som avlöstes av munsåret Rutger. Som nu avlösts av ögoninflammation på bägge ögonen….. Nån som känner igen sig? Kan kroppen reagera så här på en kostomläggning?”

 

Låt oss enas om att det är glädjande att det inte var något värre än järnbrist som drabbat Läckberg. Dela för att få fler nöjesnyheter i ditt flöde.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]