Foto: Youtube/discovery+/SVT

Markoolios gripande ord om Lasse Berghagens gest – artisten berättar: ”Det är så jävla…”

En riktigt ”skitdag”.
Då stöttas Marko ”Markoolio” Lehtosalo av Lasse Berghagen.
Här berättar den omtyckte tv-profilen och artisten om allsångsledarens fina gest.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 46, slog igenom totalt i slutet på 1990-talet. Med låtar som ”Vi drar till fjällen” och ”Sommar och sol” nådde han snabbt popularitet, och senare följde även tv-medverkan i komiska serier som ”Doktor Mugg” och ”Hem till Midgård”.

2013 visade Markoolio dessutom prov på en helt ny talang – när han efter stor succé i ”Let’s dance” vann TV4-tävlingen tillsammans med dansaren Cecilia Ehrling Danermark.

– Underbart! Nu kan jag köpa något fint till mamma, sade Marko Lehtosalo i direktsändningen efter att han insåg att han vunnit.

Dessutom har Markoolio haft framgång på teaterscenen, när han 2010 spelade Karlsson i ”Karlsson på taket”-uppsättningen på Oscarsteatern i Stockholm.

Han har på senare år också haft flera programledaruppdrag i såväl radio som tv, och är nu aktuell som medverkande i Discovery/Kanal 5-produktionen ”Över Atlanten”.

Markoolios känslosamma ord: ”Tankarna far”

Alla dagar är dock inte lika glamourösa, berättar Markoolio nu öppenhjärtigt i ett känslosamt inlägg på Facebook som fått stor spridning på tisdagen. Markoolio beskriver själv om sitt mående.

– Lite kass dag. Hösten är här. Tankarna far. Utanför min rosa bubbla. Lite av en skitdag helt enkelt, skriver Marko ”Markoolio” Lehtosalo på Facebook.

Som fick ett telefonsamtal som verkar ha gjort dagen bättre.

– Då ringer han mitt allt. Direkt tänker man att det är nått jobbrelaterat. Men han vill bara kolla läget och att allt är bra. Det är så jävla fint. Det var ett kort samtal, skriver Markoolio och fortsätter:

– Genast tyckte jag ändå sola skymta fram bakom det gråa locket som ligger ovanför oss efter att vi lagt på. Du är en fin människa Lasse.

Varma stödet från Lasse Berghagen

På sin Facebook-sida har han också publicerat en bild från sin succékonsert i Globen i december 2019 på sig själv och Lasse Berghagen, varför man får anta att det var Berghagen på andra sidan luren.

Lasse Berghagen. Foto: Youtube

– Vilken fin vän Lasse är, skriver en av Markos följare i en kommentar till inlägget på Facebook.

Andra minns tillbaka på konsertögonblicket då Berghagen gästade Markoolio.

– 7:e december 2019. jublet när Lasse kom in, gåshud. Ni båda är fantastiska människor, skriver en följare i en kommentar till Markoolios inlägg.

– Såna vänner är guld värda, skriver en annan.

– Hoppas du hittar lite mer sol och glädje under resterande av dagen, skriver en tredje följare.

Du är fantastisk, Markoolio! Tack för all härlig underhållning du bjudit oss på under alla år. Vi ser fram emot att få höra mer musik, tv-program och radioshower med dig framöver!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om Markoolio och Lasse på vår Facebook-sida!