”Orups” och Sofia Wistams son har växt upp – nu förvånar han alla med nya bilderna

Det var 1980-tal och Sofia Wistam började redan som 16-åring arbeta inom musikbranschen – då inom styling. Arbetet tog henne då bland annat till en ung Thomas ”Orup” Eriksson som i sin tur var på väg mot sitt stora popgenombrott.
De blev ett av Sveriges mest omskrivna kändispar när Wistam blev programledare i tv, gifte sig 1989 och fick ett barn. 1996 valde de att gå skilda vägar och fortsätta som vänner.

Och sonen Kid har gått i föräldrarnas fotspår när han nu satsar på en egen musikkarriär. När han nyligen fyllde 26 år gratulerades han av föräldrarna också på sociala medier – och det är de bilderna som nu förvånar följarna.

”Är du säker på att han är din son? Jag ser bara Orup!” skriver en person på Instagram.

Foto: Wikimedia

”Orup” och ”Soffi Propp” var kändis-Sveriges kanske mest omskrivna par. Han – popartisten som satte hjärtan i brand, hon – tv-programledaren som fick leda de riktigt stora underhållningsprogrammen på 1990-talet. Många minns kanske fortfarande när de blev föräldrar till Kid Eriksson.

Kid har gått i sin pappas fotspår och spelat trummor i rockgruppen Basement Poetry. Han fick som liten uppleva sommaren -94 då Orup och resten av GES firade det svenska VM-bronset i Rålambshovsparken inför tusentals människor.

När han skulle fylla 26 år delade Sofia Wistam, i dag mest känd för sin podcast tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren och tv-programmet ”Sofias änglar”, en bild från förr.

När Wistam senare under dagen delade en bild från firandet var det många som tappade hakan.

I kommentarsfältet var det många som hörde av sig och tyckte Kid var så otroligt lik sin pappa.

”Lik pappa han är” skriver en person.

”Grattis, roligt att Orup är med er och firar!” skriver en annan person lite skämtsamt.

”Är du säker på att han är din son? Jag ser bara Orup!” undrar en tredje.

”Oj, så lika han är sin pappa” skriver en annan.

Kid har tidigare varit trummis i ett band, men är numer främst musikproducent åt Tjuvjakt. Här firar de trippel platina!

Men visst är han lite lik mamma också?

Förra sommaren gjorde de en spelning som var det roligaste hittills, och Kid hade stöd av familjen på plats.

Jag önskar dig all lycka med din egen karriär inom musiken, Kid.

Gilla om du också tyckte det var roligt att få se detta!