Tilde de Paula har försvunnit från rampljuset efter avskedet från Nyhetsmorgon: Det här gör hon i dag

Det har nu gått en månad sedan Tilde de Paula Eby tackades av i Nyhetsmorgon.

Programledaren lämnade TV4:s morgonflaggskepp – efter 17 år.

Efter nyår börjar hon i stället med en nysatsning i kanalen. Samtidigt har Tilde hållit sig borta från tv-rutan sedan Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt och de andra överräckte en avskedspresent från vännerna på Nyhetsmorgon.

Det här har Sveriges bästa kvinnliga programledare (Tilde har vunnit Kristallen i denna kategori flera gånger) haft för sig den senaste tiden!

Det var i november som den mycket omtyckta och populära tv-programledaren Tilde de Paula Eby gjorde sin sista(?) sändning i Nyhetsmorgon. Efter 17 år var det över – och i januari inleds ett nytt kapitel i TV4-historien om Tilde då hon startar upp sitt nya program ”Efter fem” som är kanalens nya satsning på eftermiddagen.

Foto: Sjuan

Sedan mitten på november har tittarna alltså inte fått se Tilde så mycket i rutan, men även om hon inte har setts till i Nyhetsmorgon-studion längre, så har hon fortsatt att jobba bakom kulisserna på TV4 – men också haft en hel del annat för sig.

https://www.instagram.com/p/BqXNZ8PFFyQ/

Här verkar det som att Tilde har deltagit en någon slags fotografering.

https://www.instagram.com/p/BqxpKlkFwTX/

Det har också hänt glada nyheter i familjen! Tildes man Thomas, 38, har släppt ny musik och det har hon också uppmärksammat på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bq0t9heFIL-/

Men kanske framför allt har Tilde också inlett förberedelserna för sitt nya program ”Efter fem” som har premiär efter nyår.

”Bara en månad kvar och fjärilarna fladdrar vilt i magen!!! Trailers ska spelas in, pressbilder ska tas, studion ska byggas, redaktionen samlas, grafik färdigställas, ljus riggas, skärmar testas, gäster bokas..”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/Bq-PM8olTxj/

Men för att spela in trailers till det nya programmet måste man så klart få ta en fikapaus ibland med kollegor och vänner!

https://www.instagram.com/p/BrBLCsYFloL/

Tilde har också hängt med dessa tv-profiler – Petra Mede och Renée Nyberg.

”Det är att få hänga med sådana här tjejer som är hela grejen! F E N O M E N A L A”, skriver Tilde i en hyllning till de båda.

https://www.instagram.com/p/BrOHGVOlih6/

Dela gärna vidare om du också ser fram emot att få se Tilde i tv-rutan igen efter nyår, och vill önska lycka till!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/N0NfxLnfDFxUIOHGV-uCcNTK8tYMvy1STiL67CHg-q7aVYf8pC9772uJz1C_SWph?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”3:4″ /]