Sanna Lundells ärliga ord om livet som småbarnsmamma: ”Njuter”

Livet som småbarnsförälder är underbart. Men det innebär också en hel del minskande av välbehövdsömn, vilket Sanna Lundell har fått erfara.

”8-månaders separationsångest deluxe”, skriver hon på Instagram.

Ett nytt liv och en bebis är underbart. Att få lära känna en liten ny individ med en ny personlighet är fantastiskt, speciellt när man börjar tänka att denna lilla individ en dag kommer växa upp.

För Sanna Lundell som fick barn i april förra året tillsammans med skådespelaren Mikael Persbrandt, är livet som småbarnsmamma en kamp – för att få sömn.

På sin Instagram skriver hon om hur hennes lilla bebis inte väcker henne en gång, utan tiotals gånger, något som kan göra vilken trött mamma som helst lite tokig.

”My baby only woke up 3 times this night!!!! I förrgår 10 gånger. 8-månaders separationsångest deluxe. Kontrollera morsans närvaro, det är livsuppgiften för tillfället. Hur kan han vara så pigg? Så stark? Så glad? Själv är jag en amöba med suddiga konturer”, skriver Sanna Lundell.

”Jag vet att det går över”

Men självklart är det de intima kärleksfulla stunderna som gör allt värt i slutändan. Den korta men mysiga tiden med en bebis är en för kort tid där det är viktigt att njuta, skriver Sanna.

”Men jag njuter. Ärligt alltså. För jag vet att det går över. Och de där små kladdiga händerna som kramar, lillflinten som han borrar in i armhålan och sidenmjuk hud mot min och tandlösa skratt och minimunnen som pussar. Allt det får amöban att surfa runt hög på livet”.

Vem kan inte känna igen sig i den känslan av att mysa med en bebis? Njut nu av bebistiden Sanna! Gilla och dela om du också tycker om bebisgos!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/tG-wp10UL8_w-Mu-5zsxm6ad4LGL1909DEpCmhxVrewVzz3a1nz-WarvjZXNYplR” aspect_ratio=”1:1″ /]