Carola avslöjar intima ögonblicket med Orup efter alla år – som TV4 vägrade visa för tittarna: ”Då brast det”

När det är dags för återblick av ”Så mycket bättre”- guldkorn i TV4, ser Carola Häggkvist tillbaka på sin medverkan i programmets femte säsong.

Och det är speciell en person från programmet som gav Carola ett starkt ögonblick, nämligen Orup.

”Det kom aldrig med i mitt program och det var bland det finaste någon sagt till mig offentligt”, skriver Carola Häggkvist på sin Instagram.

Det var 2014 och den femte säsongen för det populära programmet ”Så mycket bättre”. Amanda Jenssen, Orup, Ola Salo, Kajsa Grytt, Love Antell, Johan T Karlsson och folkkära Carola Häggkvist medverkade.

Fem år har gått sedan dess, men Carola har inte glömt de fina stunderna med hennes musikerkollegor. Sångerskan själv skriver på Instagram att hon inte hade koll på att på lördag visas guldkorn från säsongen Carola medverkade i.

Men då människor har stannat henne på stan, har det fått henne att tänka på ett speciellt ögonblick med Orup som sångerskan inte kunnat släppa.

”Fanns ju Såå mycket material som aldrig kom med! Som Orups viktiga ’brandtal som han höll till mig och nationen’ – kändes det som.. det kom aldrig med i mitt program o det var bland det finaste någon sagt till mig offentligt. Hade så önskat att det kom med! Om så bara det talet”, skriver Carola.

Carola berättar nu om intima ögonblicket. Foto: Youtube/TV4

”Kändes som bomullsplåster för min själ”

Hon berättar vidare att talet ska varit ”något i stil med att han tyckte det var märkligt i ett demokratiskt land som Sverige att om man man går till kyrkan och tror på Gud så blir man oerhört ifrågasatt som människa men aldrig de som inte går till kyrkan”.

Carola passar även på att tacka Orup för hans öppenhet.

”Även fast Orup själv säger att han inte är kyrklig av sig så var det så fint och stort av honom att på något sätt försvara den kristna rätten att få bli respekterad och ses som jämlikar osv. Ja, det borde ju såklart vara självklart men har definitivt inte varit det. Och jag har fått åka på mycket oförätt stryk medialt. Idag har landet en lite mjukare attityd till alla som är troende på något vis. Tack Orup för de läkande orden som kändes som bomullsplåster för min själ. För att inte tala om konstverket han levererade i det nya arrangemanget av Främling! Då brast det för mig”.

Carola avslutar inlägget med att tacka Orup för hans ”mod och ryggrad”.

Vilket fint ögonblick och fint av Orup att visa så vacker öppenhet! Tryck på Gilla-knappen om du uppskattade detta ögonblick.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]