Talang-stjärnan Micke Holms okända förflutna – innan succén i TV4: Känner du igen honom?

Micke Holm gör succé i TV4:s Talang.

Efter fredagens avgörande i underhållningsprogrammet skickades Piteåbon raka vägen till final – när jurymedlemmen LaGaylia Frasier slängde sig på guldknappen (Golden Buzzer).

Detta efter Mickes makalösa insats som fullständigt golvade både jury och publik.

Tv-tittarna har hyllat hans insats och i sociala medier beskrivs det som att ”en ny stjärna är född”. Jag kan bara skriva under på det! Vilken pipa du har, Micke!

I programmet förklarade Micke, som jobbar skift på en pappersfabrik, att han lärt sig sjunga i bilen.

– Jag sjunger en hel del i bilen. Det är världens bästa ställe att sjunga på, säger Micke.

Men faktum är att det inte var första gången Micke stod på en scen. För många norrlänningar är Holms pipa välbekant – och nu får även hela svenska folket ta del av den!

Foto: TV4

Micke har nämligen sjungit en hel del på olika scener hemma i Piteå, bland annat tolkningar av kultbandet Queen vid en musikgala. Något som belönades med höga betyg av lokaltidningen Piteå Tidning – som beskrev honom som ”kung” på galan.

Bland annat sjöng han ”The show must go on” som slutnummer, vilket lämnade recensenten ”helt matt” och fick massivt jubel i den fullsatta arenan.

LÄS MER: Micke Holm golvar juryn i Talang – se framträdandet: ”Det bästa vi sett i programmet”

Bilderna som avslöjar Micke Holms förflutna – se klippen från hans tidigare succéer!

Men oavsett hans tidigare erfarenheter tror jag vi alla kan vara överens om att vi blev så imponerade när han på fredagen gjorde succé – och vann hela svenska folkets hjärtan.

Här kan man se Micke Holm i Piteå i bandet ”Great Gig” – en exklusiv inspelning från en av hans spelningar innan succén i Talang i TV4:

https://www.youtube.com/watch?v=x_R4drINQww

https://www.youtube.com/watch?v=831lh9WtRwc

Bonus: Mickes makalösa insats i Talang:

Vilken pipa du har, Micke! Dela gärna vidare om du också är ett fan av hans makalösa talang – så att fler får se hans tidigare succéer från förr!