Okända bilden på Magnus Carlsson får folket att häpna: ”Verkar omöjligt?”

Magnus Carlsson har en lång karriär bakom sig med dansbandet Barbados, discogruppen Alcazar och en lång solokarriär.

Men även om han är ett välkänt ansikte, finns det en 25-årig bild på sångaren som får internet att undra om hemligheten bakom hans åldrande.

”Verkar omöjligt!?! 25 år sedan? Var du bara sju år då? För du är väl TYP 32 år nu..?”, skriver en person på artistens Facebooksida.

Med en röst som få har Magnus Carlsson tagit sig in i svenska folkets hjärta med en lång sång karriär.

Totalt har Magnus som soloartist haft 6 guldsäljande skivor och nominerats för ytterligare en Grammis.

Men även om hans ansikte är välkänt i landet har en bild nu väckt frågor på artistens Facebooksida och Instagram, där Magnus Carlsson har publicerat den.

På bilden syns en mycket ung Magnus som poserar och ler stort för kameran. Men flera personer kan inte förstå att bilden är tagen för flera år sedan. Nämligen 25 år sedan rättare sagt.

”En ung stjärna på väg upp på karriärstegen bland en massa gamla slocknade stars”

”Verkar omöjligt!?! 25 år sedan? Var du bara sju år då? För du är väl TYP 32 år nu..?”

Du tillhör den skara som bara blir snyggare och snyggare med åren!”, är bara några av kommentarerna till artistens bild.

Magnus Carlsson själv skriver till bilden att den togs i samband med ett reportage, precis när han hade slagit igenom.

Och visst är det svårt att förstå att bilden har så många år på nacken. Jag har svårt att förstå det, men Magnus Carlsson är som vin, det blir bara bättre med åren! Du är lika snygg som då! Gilla och dela om du uppskattar fantastiska Magnus Carlsson!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]