Camilla Läckbergs fräcka utmaning i Stjärnorna på slottet – inför alla: ”Se om de vågar”

I sista avsnittet av årets ”Stjärnorna på slottet” är det deckardrottningen Camilla Läckbergs tur att vara i rampljuset.

För TT berättar hon om att vara personlig och öppen, är inget problem för henne, men också om den vågade utmaningen till de andra deltagarna.

– Får se vilka som vågar, säger Camilla Läckberg till TT enligt Svenska dagbladet.

 

Ännu en säsong av ”Stjärnorna på slottet” som sänds i SVT går mot sitt slut. Sven Melander, Lena Söderblom,Alexander Karim, Kajsa Ernst och Camilla Läckberg har under säsongen delat på skratt, gråt och otroliga berättelser.

Nu är det snart dags för säsongens sista avsnitt där deckardrottningen Camilla Läckberg kommer stå i fokus. I en intervju med TT, berättar hon om att det finns inga problem att prata om personliga saker i programmet.

– Man har utvecklat något slags magkänsla för vad man kan säga och inte säga. För mig är det inte så svårt, jag är ju inte en särskilt privat person och jag har inte så många skelett i garderoben som jag inte vill prata om. Som person är jag ganska öppen och pladdrig så för mig blir det inte så besvärligt, säger hon till TT enligt Svenska dagbladet.

Camilla Läckberg har inga problem att vara personlig på tv. Foto: W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

Trivdes stort med de andra deltagarna

Att alla deltagare är spridda över åldern, är också något som Camilla Läckberg trivdes väldigt bra med under inspelningsdagarna.

– Det är roligt att man har blandat åldrarna på det sättet – vi har hela spektrat från Lena (Söderblom) till Alexander (Karim), som är yngst. Jag har en stor beundran för de andra deltagarna i programmet, vilket jag tror skiner igenom i rutan. Vi hade otroligt trevligt och tyckte om varandra från första dagen, säger hon i intervjun.

Läckbergs fräcka utmaning

Och till hennes egna och säsongens sista program kommer de andra deltagarna att få en utmaning av Camilla, nämligen chansen att tatuera sig. Men huruvida någon går hela vägen och inprintar något, vill hon inte avslöja.

– Du får se vilka som vågar, säger hon hemlighetsfullt.

Modig utmaning Camilla! Hur tror du att deltagarna kommer göra med denna utmaning? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/YEIoszsDTPuu9Wiyb4A80uKPzcEki5RxTTv-KCHcV4sK99D_8gB8sg-CEGuUD_YM?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1180″ /]