Dolly styles kryptiska kärleksbesked – avslöjat bara timmar innan Melodifestivalen

Det är gruppens tredje gång i Melodifestivalen, men sedan deras senaste medverkan i tävlingen för tre år sedan, är det bara en tidigare medlem kvar.

På lördag är det dags för Dollystyle att medverka i tredje deltävlingen, och om någon speciell kärlek för någon av bandmedlemmarna är på plats är de kryptiska med.

– Ingenting vi fokuserar på nu, säger gruppmedlemmen Holly.

Molly, Holly och Polly är namnen på de tre gruppmedlemmarna i Dolly style. Under åren har flera medlemmar byts ut och sedan deras senaste medverkan i Melodifestivalen för tre år sedan kvarstår bara en, Molly.

Nu gör de tre medlemmarna sig redo för tredje deltävlingen av årets Melodifestival. Och trots att medlemmarna byts ut flera gånger under de senaste åren, men det sätter inte käppar i hjulen för gruppen.

– Det är ingenting vi tänker på att vi bytt medlemmar. Vi har blivit jättetajta och siktar framåt med ett nytt nummer och låt, säger Molly.

Dollystyle kommer tillbaka till Melodifestivalen för tredje gången. Foto: Robert Olausson

”Låten vi fick var först inte tänkt för oss”

Gruppen som uppmärksammat sig genom sin speciella färgglada stil, strävar alltid från att sticka ut i mängden. Detta gör att det inte är svårt att känna igen Dolly styles nästan ikoniska uppsättning av kläder.

Och att det blev just Melodifestivalen i år för bandet, är bara en tillfällighet.

– Vi fick chansen och det passade oss bra. Låten vi fick var först inte tänkt för oss, men för vem eller vilka det var tänkt för vet vi inte, säger Polly.

Starka budskapet i låten

Istället vill de rikta uppmärksamhet mot det starka budskapet som de vill förmedla genom deras låt ”Habibi”, som de beskriver som högtempo låt med orientaliska toner.

– Låten handlar om vikten av att alla ska inkludera allt och alla. Man pratar för sällan om detta. Låten är en härlig inbjudan med ett starkt budskap, säger Holly.

Dollystyle är jättetajta, trots att medlemmar byts ut flera gånger sedan Melodifestivalen för tre år sedan. Foto: SVT/Youtube

Vågar inte drömma om att ta sig vidare

Gruppen har tidigare medverkat två gånger då gruppen tagit sig båda gångerna till Andra chansen. Att börja tänka på vinstchanser och ta sig vidare direkt till finalen eller Andra chansen är ingenting som de vågar drömma om.

– Vi känner oss prestigelösa och försöker bara ha kul. Egentligen är det ju svårt att tävla i musik så vi ser inte andra som konkurrenter.

Dolly styles krypiska kärleksbesked

På plats kommer familjemedlemmar och vänner finnas. Men om det finns någon speciell hos någon av dem, är de högst hemlighetsfulla med.

– För oss skulle en partner kunna tillhöra just nära och kära som kommer och stöttar, men det är ingenting vi fokuserar på nu. Vi har varandra, säger Holly.

Kul att ni återvänder till Mello Dollystyle! Tryck på gilla-knappen om du saknat dem i tävlingen!

Kommer du ihåg hur det såg ut för tre år sedan?

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat