Därför pratar hela Europa om Marcus och Martinus – hyllas för fräcka draget inför Eurovision

Nu har det äntligen blivit dags för Eurovision Song Contest 2024 och snart ska Marcus och Martinus kliva upp på scenen för att representera Sverige. Men redan innan de visat vad de går för i finalen har tvillingbröderna väckt starka reaktioner runtom i Europa.

Efter en spännande Melodifestivalenfinal stod det klart att norska bröderna Marcus och Martinus representerar Sverige i årets Eurovision Song Contest.

Marcus och Martinus, Europa
Foto: Christine Olsson/TT

Med låten ”Unforgettable” ska de nu kliva upp på scenen i Malmö Arena och göra sitt yttersta för att kamma hem vinsten i tävlingen.

– Om vi vinner och kommer till Eurovision så ska vi göra Sverige stolta, det ska vi, sa bröderna till Nöjeslivet inför Mello.

Marcus och Martinus, Eurovision song contest
Foto: Claudio Bresciani/TT

Äntligen har det blivit dags för den spännande Eurovision-finalen och att Marcus och Martinus är glada över att få medverka råder det inga som helst tvivel om.

Och faktum är att deras fräcka och häftiga bidrag redan verkar ha imponerat på många runtom i Europa.

Marcus och Martinus hyllas runtom i Europa

Eurovisions officiella Youtubekanal har klippet från deras framträdande fått tusentals kommentarer, och där är det många som hyllar bröderna stort.

”Som vanligt är Sverige bäst i klassen! Jag kommer att rösta på Sverige från Storbritannien.”

”Lycka till från Italien. Sverige spelar verkligen i en annan liga när det gäller iscensättning. Hatten av”

”Den som planerade iscensättningen av detta förtjänar ett pris. De har gjort ett liveframträdande till en musikvideo! Det är genialt! Bättre än de flesta av de studiotillverkade musikvideorna därute. Bra gjort Sverige!!!”

”En beroendeframkallande medryckande poplåt, det är vad jag behöver från Sverige. Fantastisk iscensättning också. Hälsningar från Belgien”

”Varför har Sverige alltid så bra låtar? Fannnnn jag älskar det!!! Lycka till från Polen”

Nu håller vi alla tummar för Marcus och Martinus ikväll! Stort lycka till!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev