FOTO: Newsner/Instagram

John Lundviks kärlekslycka i Israel – nu berättar han om intima planerna 

John Lundviks framfart i Eurovision Song Contest följs av miljontals svenskar och på plats i Israel finns även den stora kärleken Jotta Martidou som stöd.

Ett stöd som betyder allt för John Lundvik.

– Det här är just nu det största ögonblicket i min karriär. Och att ha henne på plats som stöd är enormt häftigt, säger han till Nöjeslivet.

TEL AVIV 20190516 Sveriges John Lundvik som gick vidare i Semifinal 2 i Eurovision 2019. Foto Henrik Montgomery / TT

John Lundvik och sambon Jotta Martidou har varit tillsammans i åtta år. Nu berättar den svenske Mello-vinnaren om hur paret träffades. 

– Vi träffades genom en vän som bad mig följa med på en hemmafest. Hon öppnade dörren, och vi satt sen och pratade hela kvällen. Alla andra var ointressannta. Jag frågade efter numret, sen när jag skulle gå hem. Hon svarade ”kanske det” och smällde igen dörren. Två dagar senare kom det ett sms från henne där det stod ”Hej”. Och på den vägen är det, säger John Lundvik till Nöjeslivet. 

FOTO: Newsner

Lundvik om Jottas stöd

För John Lundvik betyder det allt att ha flickvännen på plats i Israel som stöd. Jotta valde själv att flyga ner till Tel Aviv för att följa sin kärlek på plats.

– Vi har gjort resan ihop. Hon var med när det inte fanns mycket, och nu finns det mycket. I och med att vi gjort resan ihop och lever ihop är det skönt att ha henne där, säger John till Nöjeslivet.

Och fortsätter:

– Det här är just nu det största ögonblicket i min karriär. Och att ha henne på plats som stöd är enormt häftigt.

FOTO: Newsner

Avslöjar intima planerna

Nu avslöjar John Lundvik att han vill fria till Jotta, men när det blir aktuellt återstår att se.

– Det kommer nog att ske när tiden finns. Tid är något vi inte har just nu. Jag har bestämt att jag ska gifta mig en gång, därför måste den gången vara rätt och välplanerad och ”all in”, säger han till Expressen.

Vintern och vårens minst sagt hektiska schema har gjort att planerna får vänta.

– Med schemat i båda våras liv just nu så finns det inte riktigt tid för planering av detta bröllop. Men jag ska nog bli man nog att ställa frågan framöver, säger han till tidningen.

Dela artikeln för att visa ditt stöd för John Lundvik i Eurovision!