Mark Levengoods passning till Loreen – efter dramat i Eurovision Song Contest 2023

Foto: Instagram/TT

Loreen hyllas stort efter sin insats i Eurovision Song Contest 2023.

Mark Levengood imponeras av stjärnan – men passar också på att skicka en pik till det svenska bidraget.

Loreen Talhaoui höll för trycket. Den svenska stjärnan levererade en fantastisk insats på scen i Eurovision Song Contest-finalen i Liverpool.

I kommentatorsbåset var artistkollegan Måns Zelmerlöw, som själv också vunnit Eurovision för Sverige 2015, tagen av Loreens insats med ”Tattoo”.

Artikeln fortsätter under bilden.

LIVERPOOL 20230513 Loreen med Lotta Furebäck (tv), det svenska teamets delegationschef, och Thomas G:son (th) i green room under lördagens final i Eurovision Song Contest i Liverpool. Foto: Jessica Gow / TT

– Det är så otroligt hur hon kan leverera mer och mer för varje gång man inte tror det är möjligt, sade Zelmerlöw i SVT:s sändning.

Måns Zelmerlöws starka ord i Eurovision 2023

Den ”Masked Singer”-aktuelle artisten fortsatte:

– Jag är väldigt, väldigt tagen måste jag säga. Jag tyckte hon gjorde det bra i semifinalen, men det här var någonting helt annat.

Artikeln fortsätter under bilden.

Loreen med bidraget ”Tattoo” är favorit inför finalen av Melodifestivalen 2023. Foto: Loreen med bidraget ”Tattoo” i Melodifestivalen 2023. Foto: Alma Bengtsson / SVT

Själv berättade Loreen inför finalen, för SVT, vilken tacksamhet hon känt efter att det stod klart att hon återigen skulle få representera Sverige.

– För alla er som sitter därhemma i Sverige och hejar på mig: Tack hörni, för allting. Jag har läst kommentarer och är så brutalt tacksam för det stödet jag får och känner mig också jävligt stolt över er och oss. Att vi någonstans gör det här tillsammans, numret har värderingar vi alla står för. Så ni skickade mig, den här galna kärringen ut hit va… Nej, jag känner mig stolt över er och brutalt tacksam. Puss på er, sade hon i SVT:s program ”Förfest”.

Mark Levengood hyllar Loreen – och skickar samtidigt en pik …

Som sig bör väcker sändningen från Eurovision Song Contest massor av känslor och reaktioner från tittarna.

En av dessa är folkkäre tv-profilen och författaren Mark Levengood. Efter att Loreen framträtt i Liverpool kunde han inte hålla sig från att kommentera hennes insats.

Foto: TV4/Youtube

Levengood hyllar nu Loreen för hennes otroliga uppvisning – och skickar samtidigt en liten pik till bidraget:

– Lite ser det ut som om hon försöker kämpa sig ut ur ett solarium. Men….SÅ BRA!! En fläkt av kvalitet och intensitet och riktning! Heja Loreen!! skriver Levengood på Instagram.

När det stod klart att Loreen vunnit visste jublet inga gränser hos Levengood.

– Fantastiskt! Loreen skapar historia!! Vi är SÅ stolta!!! Och grattis Finland till en andra plats! Känns som att JAG på något obskyrt sätt vann alltsammans!! skriver Levengood.

Återupplev Loreens insats i finalen av Eurovision här nedan:

Dela gärna vidare inlägget för att visa ditt stöd till Loreen! ❤️🇸🇪

Exit mobile version