Superkvinnorna bakom John Lundviks succé – här är rösterna bakom ”The mamas”

John Lundvik tog sig ända till kvällens final av Eurovision song contest, men inte helt själv.

Bakom honom körar nämligen ”The mamas”, fyra superkvinnor med fyra superkrafter till röster.

Nu avslöjas de vilka de egentligen är.

”Too late for love” var vår chans till en sjunde vinst i Eurovision song contest i år med John Lundvik.

Men numret hade knappast lyfts utan de fyra kvinnor som körar bakom vår underbara John.

Men vilka är de egentligen?

Lolou Lamotte har gått en lång resa fram till Tel Aviv. Hon har nämligen varit med och tävlat i Idol 2008. Tillsammans med Behrang Miri var hon också sidekick 2013 i Melodifestivalen. Men hon kanske fick sin största revansch när hon 2017 ner över 30 kilo när hon var en av deltagarna i Biggest loser VIP.

Att flera har varit med i Melodifestivalen verkar vara något som flera i The Mamas har gemensamt. Förutom Lolou så har även Dinah Yonas Manna varit med när hon körade bakom Jonas Gardell förra året med låten ”Det finns en väg”. En annan legend som hon sjungit tillsammans med är Jerry Williams, skriver Hänt.

Men av alla dessa superkvinnor så är det Paris som står bakom just grundandet av ”The mamas”. Paris Renita är en amerikansk körsångerska som har sjungit med flera svenska artister. På bara några månader satte hon ihop supergruppen efter att John Lundvik ringde henne, skriver Hänt.

– Han ringde mig och sade att jag behöver fyra fantastiska kvinnor som kan sjunga. Och jag sade att det här kan jag fixa, sa hon till TT, enligt Hänt.

https://www.instagram.com/p/Bu95cZeBrfx/

Den yngsta av dem alla är Ashley Haynes som lämnade livet i USA för Melodifestivalen och Sverige.

– Ja, jag fick sluta jobbet för jag fick inte ledigt så jag flyttade till Sverige. Men jag planerar att leva i Sverige. Mitt liv har förändrats enormt, det här är en dröm som blivit sann, sa hon tidigare till TT enligt Hänt.

Wow vilka underbara kvinnor! Tryck på gilla-knappen för att hylla dessa fantastiska superkvinnor!

Eurovision song contest 2019: Final, vinnare och resultat