Benjamin Ingrossos nya kärleksbesked – bekräftar nu ”Jag är…”

Benjamin Ingrosso

Foto: TV4

Benjamin Ingrosso är en av våra mest folkkära artister och på senare år han han skördat stora framgångar på många olika plan.

Nu berättar han i en intervju med Aftonbladet hur det ser ut på kärleksfronten.

– Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, säger han till tidningen.

Familjen Wahlgren-Ingrosso består av många uppmärksammade och kända individer.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Flera av dem har valt ett liv i rampljuset och i bland annat TV-serien ”Wahlgrens värld” har hela svenska folket fått följa familjens liv.

Benjamin Ingrosso karriär

Benjamin Ingrosso har under senaste tiden haft många bollar i luften och hans musikkarriär står minst sagt i full blom.

Stjärnan har idag lyckats bli en stor succé som artist och låtskrivare och har både hyllats och prisats för sina musikinsatser.

Foto: TV4

Bara under 2022 hann stjärnan vinna en Grammis, Rockbjörnar och en tv-kristall.

All denna uppmärksamhet har gjort att en del är nyfikna på hur det står till med kärlekslivet, och det har florerat en del rykten kring den unga artisten.

Men i en intervju med Aftonbladet berättar han hur det egentligen ligger till.

Benjamin Ingrosso om kärlekslivet

För tillfället kan man helt enkelt säga att Benjamin jobbar väldigt hårt och satsar stort på karriären. På frågan gällande om han är singel eller inte säger han så här:

– Jag är singel. Jag tror fan inte jag skulle vara en skitrolig pojkvän att vara tillsammans med just nu, för att jag har så sjukt mycket i mitt liv. Och jag känner att den dagen jag hittar någon jag vill stadga mig med eller vad man säger så vill jag kunna ge den personen mycket av min tid.

Benjamin Ingrosso vann tv-priset Kristallen 2022 i kategorin Årets tv-personlighet för TV4-programmet ”Benjamin’s”. Foto: Annika Berglund/TV4

Han berättar i samma intervju hur han ser på framtida relationer.

– När jag väl vill börja träffa någon, då tror jag ändå att jag kommer att vilja träffa någon för att faktiskt träffa någon.

Har barnlängtan

Att han drömmer om en framtid tillsammans med den stora kärleken och ett familjeliv råder det dock inga tvivel om.

Han säger till Aftonbladet att han gärna vill bli pappa en vacker dag.

–Ja absolut. Jag har ju en guddotter, Cleo, som är två och ett halvt, som jag har träffat varje dag sedan dagen hon föddes. Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ. Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar, säger han till tidningen.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

Vi önskar dig allt gott, Benjamin!

Exit mobile version