Nya bilderna visar Per Ragnars superkropp – så har 81-åriga stjärnan byggt maffiga musklerna

Att ta hand om sin kropp genom träning och god kost är något som många strävar efter. Nu visar skådespelaren Per Ragnar upp sin superkropp, bara dagar innan stjärnans 82-årsdag.

I takt med att åren går kan det bli lite svårare än innan att hålla sig i form.

Men vad gäller skådespelaren Per Ragnar har det utan tvekan inte varit några problem, nu visar han upp superkroppen på sin Instagram.

Faktum är att Per Ragnar alldeles strax fyller 82 år, men det är ingenting som har stoppat honom från att träna och äta hälsosamt.

”Kallades för en grön gubbe”

Stjärnan har varit vegetarian i över 60 år.

– När jag kom in på Dramatens elevskola blev jag vegetarian och har nu varit det i 60 år, jag äter aldrig kött eller fisk, berättade han i en intervju med Aftonbladet 2021.

– När jag var ung var det ett evigt tjat i intervjuer om mitt käkande, jag kallades för en grön gubbe från Mars eller morots-Jesus.

Inför 80-årsdagen förklarade han att just hälsan och träningen gör att han inte tänker speciellt mycket på åldrandet.

– Ärligt talat känns det ingenting att fylla 80 år, men när man växte upp var ju 50 gammalt och 80 var nästintill döden. Men jag har inte haft en sjukdag i hela mitt liv, jag tränar fortfarande och har inte heller någon artros, sa han då till Aftonbladet.

Vännernas peppande ord

Till en bild på Instagram skriver Per Ragnar: ”Jag är bara 21 år äldre än Tom Cruise! Redo för min första actionroll!”

I kommentarerna är det många som skriver hur imponerade de är.

”Jisses vilka muskler!!! Du tränar hårt, ser jag! Lycka till,” skriver bland annat Ann-Louise Hansson och Kikki Danielsson kommenterar: ”Mr Cruise kan slänga sig i Väggen”

Så bra jobbat, Per Ragnar!