5-åriga skönhetsdrottningen blev en världssensation – så lever ”Honey Boo Boo” idag

Alana Thompson blev ”Honey Boo Boo” med hela världen när hon klev in i tv-rutan som en ung skönhetsdrottning.

Nu har det gått 13 år sedan hon charmade tv-tittarna – håll i hatten när du ser hur hon ser ut idag.

Året var 2011 när kanalen TLC lanserade ett tv-program om unga skönhetsdrottningar.

En av dem var då 5-åriga Alana Thompson, eller ”Honey Boo Boo”, som lyckades stjäla showen med sin charmiga personlighet och sina busiga kommentarer.

Familjen fick en egen serie

Hennes framgångar gjorde henne inte bara till en viral internet-sensation, utan ledde också till att hon, trots sin unga ålder, fick en egen tv-serie, ”Here Comes Honey Boo Boo”.

I programmet fick man följa Alana, hennes syskon och deras liv med familjen. Serien blev snabbt populär, men framgången blev kortvarig.

TLC, kanalen som sände serien, valde att lägga ner den när det avslöjades att ”Mama June”, Alanas mamma, hade inlett ett förhållande med en dömd brottsling. Efter detta tog familjen en lång paus från tv-rutan.

Flera år senare, 2017, återvände dock Mama June och familjen till rampljuset med en ny serie, Mama June: From Not to Hot. Denna gång låg fokus på Mama Junes viktresa och hennes dramatiska utseendeförvandling.

Så lever Honey Boo Boo idag

Det har gått 13 år sedan Alana gjorde sin tv-debut, men att kliva bort från rampljuset verkar inte vara ett alternativ. Familjens serie, nu under namnet Mama June: Family Crisis, är inne på sin åttonde säsong.

Alana har även ett stort följe på sociala medier, där hon ofta gör samarbeten eller delar klipp från sina framträdanden i bland annat poddar.

Vad gäller privatlivet har Honey Boo Boo hittat kärleken i fyra år äldre Dralin Carswell. När de först började dejta kritiserades förhållandet eftersom Alana var 16 år och Dralin 20.

Nästan tre år senare är paret fortfarande ihop, och Dralin syns ofta på hennes sociala medier och i familjeprogrammet.

Sedan 2023 har nu 18-åriga Alana lämnat sitt kära Georgia för studier. För tillfället pluggar hon till sjuksköterska i Colorado och har pojkvännen vid sin sida. I en intervju berättade barnstjärnan att flytten var ett välbehövligt miljöombyte.

– Jag tror att det kommer att vara bra för oss ärligt talat, och jag menar, jag tror att det kommer att bli roligt. Även om jag flyttar till andra sidan landet, så kommer det att vara bra för mig, sa hon.

Hur ser då den tidigare skönhetsdrottningen ut? Jo, det visar bilden nedan:


Gud, vad tiden går fort. Vi önskar dig all lycka Alana!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...