7 månader efter bröllopet: Måns Zelmerlöws beslut med Ciara – ställer nu in

Allt var planerat och klart.

Men nu ställs allt på ända.

Måns Zelmerlöw och hans älskade hustru Ciara tvingas ställa in, skriver Aftonbladet.

Det var i september månad som den svenska Eurovision-vinnaren från 2015 sade ja till sin Ciara Zelmerlöw.

Under en vigsel, som var mycket kändistät, på en paradisö i Kroatien blev Måns Zelmerlöw och hans brittiska skådespelerska äkta makar.

Det var bra fart på dansgolvet under bröllopsfesten.

Paret träffades när de själva var bröllopsgäster.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns Zelmerlöw berättat i P4 Extra.

Nu var tanken att Måns och Ciara skulle tillbringa lite tid med varandra – på en bröllopsresa i Afrika.

View this post on Instagram

#thefuturemrsz ❤️

A post shared by Ciara Zelmerlöw (@ciarajzelmerlow) on

Men de noga uttänkta planerna har slagits i spillror. Det berättar Zelmerlöw nu för Aftonbladet. Och det är så klart det nya coronaviruset som ställer till det.

– Vi skulle ha åkt för två veckor sen till Kenya och Tanzania, men det rök. Jag är så oerhört naiv och svensk i det där att ”nej, men det där blåser över” så jag vägrade tro det förrän Kenya typ själva ställde in. Eller, de stängde inte gränserna, men sa att om du kommer hit så får du sitta 14 dagar i karantän, säger Måns till Aftonbladet.

Paret bor i London och tillvaron i Storbritanniens huvudstad är väldigt annorlunda i dessa dagar.

– När vi åker och handlar en gång i veckan så står man först i två timmar utanför affären med fyra meters mellanrum och köar, säger Måns som tidigare i vintras var dubbelt schlageraktuell.

Dels här hemma i Sverige – då han framträdde under en bejublad mellanakt i Melodifestivalen 2020 tillsammans med Lill Lindfors.

Zelmerlöw var också på plats i Australien där han uppträdde och satt i juryn under landets egen Eurovision-uttagning i tv-kanalen SBS.

Men sedan dess har det alltså hänt mycket i världen, och nu lever paret på hoppet vad gäller bröllopsresan.

– Vi får se när det blir av, jag hoppas att det kan bli till hösten, säger Måns Zelmerlöw till Aftonbladet.

Vi hoppas att ni får en fantastisk bröllopsresa när den väl blir av, Måns och Ciara! Dela gärna vidare för att hylla denna Eurovision-vinnare!