Foto: SVT/TT

Agnes Carlssons stora livsbeslut efter år av tystnad – nu berättar hon

Agnes Carlsson var borta från rampljuset i flera år.

Nu är hon tillbaka – och avslöjar vad hon haft för sig under den rekordlånga pausen.

Året var 2013 när sångfågeln Agnes Carlsson, 31, valde att ta en paus.

Nu är den tidigare ”Så mycket bättre”-, ”Idol”- och Melodifestivaldeltagaren tillbaka i rampljuset, aktuell med nya låten ”Goodlife”.

Samtidigt har hon också varit med i tv på sistone. Hon hyllades stort efter sitt framträdande på Marie Fredrikssons hyllningskonsert som visades i SVT.

Han har också gästat QX-galan i TV4, och i fredags var hon med i Skavlan i SVT.

LÄS MER: Agnes besvikelse – på TV4

View this post on Instagram

The Big Band

A post shared by Agnes (@agnesofficial) on

På frågan vad hon lärt sig om sig själv – under långa uppehållet från rampljuset – svarar Agnes:

– Att våga saker som jag annars inte skulle våga. Framför allt snöade jag in på något som heter klangskålar, säger Agnes Carlsson i SVT och förklarar att hon har med sig klangskålar till studion.

Agnes, som bland annat gjort musik med pojkvännen Vincent Pontare, tycker själv inte att klangskålen sticker ut särskilt mycket.

STOCKHOLM 20181109 Vincent Pontare och Agnes Carlsson anländer till utdelningen av Musikförläggarnas pris på Berns Salonger i Stockholm. Foto: Claudio Bresciani / TT / Kod 10090

– Men jag är verkligen en person som inte har varit så spirituell. Jag har tyckt att mycket varit flummigt, även om det inte varit det.

Artisten förklarar sedan att det handlar om tibetanska skålar.

– Första gången jag var med om det, var jag klyschigt nog på yogaklass. Det här är jättebra, dels om man är som jag och inte mediterar så mycket men ändå vill bli lugn.

Foto: SVT

Hon fortsätter:

– Det är jättebra. Dels om man är som jag som inte mediterar så mycket, men ändå vill bli lugn. Kombinationen med vibrationen och ljudet gör att man väldigt snabbt går ner i ett lugn, säger Agnes Carlsson.

Se hennes framträdande i Skavlan i klippet här nedan:

Dela gärna vidare för att önska Agnes all lycka till nu och i framtiden! Du är verkligen en sångfågel, och det är härligt att ha dig tillbaka i rampljuset!