Foto: TV4

Agneta Sjödin riktar kritik mot TV4 efter alla år

För 32 år sedan började Agneta Sjödin sin karriär som programledare på TV4. Men idag är hennes framtid på TV4 oviss och nu passar hon även på att skicka en känga till kanalen.

– Jag känner mig inte direkt inbjuden av TV4, säger Agneta Sjödin i podden ”Hjälp, jag fyller 50!” med Rickard Olsson.

När Agneta började sin karriär var hon ljustekniker på TV4. Men en dag gavs möjligheten att hoppa in och leda ”Tur i kärlek” med Adam Alsing, vilket blev starten för en lång och framgångsrik karriär på kanalen.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Framtiden för ”Fångarna på fortet” oviss

Agneta är allra kändast för sin tid som programledare för ”Fångarna på fortet” men idag är hennes framtid på kanalen oviss. När Agneta gästar Rickard Olssons podd ”Hjälp, jag fyller 50!” berättar hon det ännu inte pratats om en ny säsong av långköraren.

– Det är en väldigt dyr produktion och jag har inte hört något om de vill göra det igen. Jag vet inte, både Gunde (Gunde Svan reds. anm) och jag är liksom rätt grå nu, de kanske tar upp det i framtiden men.., säger Agneta i podden och fortsätter:

– Jag har noll koll och noll aning.

Agneta Sjödin om TV4 – efter beslutet att sparka henne

Agneta har jobbat på TV4 i 32 år, men för tillfället har hon inga nya program inplanerade ihop med kanalen.

Förra året förlorade Agneta sitt klassiska program ”Agnetas nyårskaramell”, som gick över till Tilde de Paula Eby och bytte namn.

När Rickard Olsson ställer frågan om det finns konkurrens mellan de kvinnliga programledarna på TV4 – väljer hon att tala ut om relationen till kanalen.

– Jag känner inte av konkurrensen, jag är inte i det längre, jag har inget avtal med TV4, jag känner mig inte direkt inbjuden av TV4, jag har släppt det. Jag skapar eget.

Idag arbetar Agneta främst med sina egna projekt. Hon driver bland annat podden ”Så in i själen” och har nyligen lanserat serien ”Mindgap” på sin YouTube-kanal.

– Namnet kommer av att på något sätt bygga en bro mellan intellekt, vetenskap, intuition och känsla. Sen är det UFO-case, gamla kända och nya okända, som vi kommer i kontakt med, säger Agneta Sjödin till Nöjeslivet.

Du är så bra, Agneta!

LÄS MER:

 

Läs mer om...