Agneta Sjödins beslut om kärleken – folkkära programledarens insikt

Foto: Discovery+/Claudio Bresciani, TT

Agneta Sjödin är högaktuell i tv-rutan och med ny bok.
Nu berättar tittarfavoriten även hur det ligger till med kärleken.
– Jag har haft så mycket fokus på annat känner jag, säger hon till Expressen.

Hon är en av våra mest älskade programledare och har varit en självklar del av svensk tv-underhållning sedan tidigt 1990-tal.

Agneta Sjödin, 54, är ständigt aktuell – i höst med nygamla Discovery-serien ”Mullvaden”, men även en ny säsong av ”Fångarna på fortet” som TV4 presenterade under onsdagen.

Förra veckan släppte hon sin senaste bok, ”Så in i själen”.

– Jag har en otroligt fin relation med min själ. Så att vara själv har inte varit ett problem för mig. Jag har ägnat mig åt att förkovra mig, läst, tittat på dokumentärer, umgås med mig själv, varit ute och promenerat och tränat. Gjort sådant där som stärker och bygger mig både själsligt och fysiskt, säger Agneta Sjödin till Expressen.

Sjödin var tidigare tillsammans med finansmannen Claes Bahri. När hon nyligen gästade populära podcasten ”Nemo möter en vän” fick hon frågor om kärlekslivet. Sjödin berättade då att detta ”kommit av sig” under pandemin – och att hon inte är intresserad av nätdejting.

– Nej verkligen inte, nej jag skulle inte kunna ha det. Det skulle bli jättekonstigt. Problemet för mig är också att folk som inte känner mig tittar på mig och ser Agneta Sjödin, ”tv-Agneta”. Kändisen Agneta. Och det blir lite fel, det är också en skada, förklarade hon i podcasten.

Nu berättar Sjödin att hon haft fullt upp med annat på senare tid, men att kärleksdörren står öppen på glänt.

– Jag har haft så mycket fokus på annat känner jag. Fokuset har legat på podden, på att skriva bok, på att skapa något eget som jag tror har betydelse för andra. Det andra får komma när det kommer, när det är meningen, säger hon till Expressen.

STOCKHOLM 20091202 Agneta Sjödin i ett av många underhållningsprogram hon medverkat i under åren – Let’s Dance 2010, här under presentationen på Grand hotel i Stockholm Foto: Claudio Bresciani / TT

Agneta Sjödin klar för ”höstens mest spännande tv-tävling”

Agneta Sjödin är i höst aktuell med nyversionen av tv-realityn ”Mullvaden” – tillsammans med flera andra svenska kändisar tävlar om en miljon kronor.

En av tio deltagare har i hemlighet till uppgift att göra allt i sin makt för att sabotera för de andra – Mullvaden. Förutom Sjödin medverkar även handbollsprofilen Staffan Olsson, programledaren Anders Lundin, komikern Edvin Törnblom, tv-profilerna Nassim al Fakir, Hasse Brontén och Agneta Sjödin, skådespelarna Ola Forssmed, Carina Lidbom och Ellen Bergström, samt artisten Klara Hammarström.

Foto: Discovery+

Kanal 5 och Discovery kallar programmet ”årets mest spännande tävlingsprogram” där en deltagare åker ut per vecka.

– Det är en spännande utmaning! Jag känner både förväntan och är lite nervös eftersom det är svårt att veta exakt vad som väntar, säger Agneta Sjödin i ett pressmeddelande.

– Hemligt, klurigt och spännande! Svårigheten är att alla kommer vilja lura varandra. Det kommer vara tydligt att vissa vill vinna, vissa vill ha kul och några kommer bara vara allmänt skumma, säger Nassim Al Fakir.

Du är fantastisk, Agneta! Stort lycka till med allt.

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version