Agneta Sjödins glädjebesked: Tar över Bingolotto efter vännen Lotta Engberg

Programledarna kommer dela upp sändningarna och alltså inte leda programmen tillsammans. Från och med söndag blir det Agneta Sjödin vi ser i tv-rutan nio sändningar i rad. Det blir sammanlagt tolv söndagar då det även blir tre program före midsommar.

Lämnar över till Rikard Olsson

Nästa säsong av Bingolotto kommer ledas av Rikard Olsson. Sjödin och Engberg avslutar den nuvarande säsongen tillsammans och lämnar sedan över stafettpinnen till honom. Sjödin känner att den här lösningen blev perfekt med tanke på att hon har andra sidoprojekt.
– Det är inte tillräckligt avancerat för att köra tillsammans så man behöver inte vara två personer i det här programmet. Det här är perfekt, säger hon, skriver Expressen.

Foto: Wikimedia Commons

Släpper ny bok

Samtidigt som Agneta ska vara programledare för Bingolotto håller hon på och färdigställer sin nya bok vilket hon även ska åka runt i landet för i höst — i samband med att boken släpps. Både Lotta och Agneta visste redan när Oldsberg fick sparken att deras roll skulle delas på. Utredningar visade på att Bingolotto hade ”allvarliga arbetsmiljöproblem” vilket ledde till att Ingvar Oldsberg fick sparken.

Det här blir säkert en kanonlösning. Vad tycker du om att Agneta och Lotta delar på programledarrollen? 

Exit mobile version