Agneta Sjödins kroppsförändring – nu berättar hon om okända ingreppet

Folkkär och omtyckt av generationer tv-tittare.
Agneta Sjödin öppnar nu upp om vad hon egentligen tycker om skönhetsingrepp.
– Jag kan nog tycka att det är snyggt om det är naturligt gjort. Men det får väl inte gå till överdrift på något vis, säger tv-profilen i podcasten Nemo möter en vän, enligt Hänt.

Agneta Sjödin, 54, är för många tv-tittare närmast synonym med nyårsafton och sina ”nyårskarameller”. Men kanske framför allt för ”Fångarna på fortet” – där den folkkära programledaren i decennier bjudit på sig själv och även agerat påhejare när det behövts som mest tillsammans med Gunde Svan, 59.

Arkivfoto: TV4

Ett annat tv-äventyr som Sjödin nyligen medverkade i var ”Den stora hälsoresan” på Kanal 5 och Discovery+.

LÄS MER: Därför försvinner Fångarna på fortet från TV4 – här är förklaringen

Sjödin var med i den första säsongen av programserien där flera kändisar fick testa den stentuffa helvetesträningen ”16 weeks of hell” under överseende av professionella tränare.

I somras var hon dessutom högaktuell i rollen som programledare för ”Bingolotto sommar” – ett program hon ledde tillsammans med Arvingarnas frontfigur, artisten Casper Janebrink, 51.

Agneta Sjödin, Casper Janebrink
Foto: TV4

LÄS MER: Agneta Sjödins hälsokrasch efter otroliga viktraset – folkkära programledarens ord

Hon var under sommaren även aktuell med sitt eget sommarprat i radions P1 – där hon bland annat berättade om sina skådespelardrömmar och hur nära det egentligen var att hon blev Bondbrud.

Agneta Sjödin om sin nya bok

Den Hudiksvallsfödda tv-profilen har på senare år också gjort sig känd som en firad författare. 2005 kom Sjödins debutroman ”Vändpunkter: människor som vågat möta livet” och i början av november kommer hennes nya bok ”Så in i själen”.

– Den känns himla bra och fin, och det är naturligtvis en oerhört härlig känsla. Själen är verkligen ett ljuvligt ämne att skriva om! har Sjödin tidigare skrivit på sin Instagram om den kommande boken.

Sjödin har också en podcast med samma namn som boken, där hon intervjuar kända profiler. Själv låter sig hälsingetjejen som blivit en av våra mest folkkära tv-profiler sig intervjuas med jämna mellanrum.

I en annan podcast, nämligen programledaren Nemo Hedéns, 34, populära intervjuserie ”Nemo möter en vän” är Sjödin den här veckan gäst.

LÄS MER: Därför nobbar Agneta Sjödin och Casper Janebrink comeback i Bingolotto – duons beslut bakom kulisserna

STOCKHOLM 20180831 Agneta Sjödin kommer till Cirkus för TV-branschens årliga prisgala Kristallen på Cirkus. Foto: Sören Andersson / TT

Sjödin är som vanligt öppenhjärtig och talar ut om sitt liv i rampljuset. Nemo Hedén konstaterar dessutom att de setts förut – när han själv deltog i programmet ”Småstjärnorna” där Sjödin var programledare år 1996.

– Redan då var hon sådär varm, mjuk och behaglig som man känner henne som idag, skriver Nemo Hedén på sin Facebook-sida.

I intervjun får Sjödin bland annat en fråga om hur hon ser på skönhetsingrepp, och programledaren svarar:

– Jag kan nog tycka att det är snyggt om det är naturligt gjort. Men det får väl inte gå till överdrift på något vis. Sen kan jag tycka att det kan bli för mycket, om man injicerar alldeles mycket att det kan se för stelt och onaturligt ut, kan jag tycka rent estetiskt. Det landar ju någonstans under den egna ansvaret, faktiskt, säger Agneta Sjödin i podcasten ”Nemo möter en vän”, uppger Hänt.

Dessutom avslöjar tv-profilen en detalj om sig själv.

– Jag har fixat vid mina ögonlock, bland annat. Det var en väldigt privat fråga.

Sjödin menar också att det finns någonting vackert i åldrandet.

– Man måste ju få åldras också annars blir det något konstigt i det, måste vara lite rynkor och lite ålderstecken annars ser det väldigt konstigt ut.

Agneta Sjödin i ”Fångarna på fortet” 2019. Foto: TV4

Du är fantastisk, Agneta!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!