Agneta Sjödins nya bilder med dottern Maja får folk att jubla: ”Så lika”

Agneta Sjödin, 52, är utan tvekan en av våra mest populära programledare i tv de senaste decennierna.

Redan i TV4:s barndom i början på 1990-talet var Agneta en tydlig profil, bland annat som ledare för helgunderhållningen ”Fångarna på fortet”. Ett uppdrag hon har delat tillsammans med skidkungen Gunde Svan i många år sedan dess.

Sjödin har också haft hand om klassiska underhållningsprogram som ”Sikta mot stjärnorna” och ”Småstjärnorna”. Många förknippar henne också mycket med egna nyårsprogrammet ”Agnetas nyårskarameller”, där året brukar summeras på ett underhållande vis. Dessutom var Agneta den allra första programledaren för TV4:s storsatsning ”Let’s dance” – en show som sedan dess blivit en av kanalens största succéer och långkörare. Sjödin hade hand om de första två säsongerna tillsammans med David Hellenius och programmet nådde genast höga tittarsiffror.

På senare år har Agneta Sjödin bland annat gett ut flera böcker (den senaste, ”Av egen kraft”, kom 2015) och lett andra tv-program såsom Kanal 5:s ”Över Atlanten” i höst. Samtidigt är hon också mamma till Maja Strömstedt, som hon fick tillsammans med sin ex-make artisten Niklas Strömstedt 1998.

Maja Strömstedt har nu en helt egen och framgångsrik karriär som artist.

Hon fattade tidigt tycke för musiken – och redan som 7-åring skrev hon sin första låt med hjälp av pappa Niklas. Maja spelade piano och gitarr redan som 10-åring – och har i dag skrivit hundratals låtar.

Majas två första singlar, ”All night” och ”I won’t say”, har båda fått hundratusentals spelningar på Spotify!

Nu är hon aktuell med en helt ny singel som heter ”Idiot” och mamma Agneta var på plats i Mood-gallerian i Stockholm när dottern framförde låten.

Om man bläddrar i Agnetas bildgalleri i Instagraminlägget får vi också se en bild på mor och dotter tillsammans, och det är många som kommenterar att de ser stora likheter i dem!

”Vem är vem?”, ”Så lika duktig och vacker som mamma!” och ”Behaglig att lyssna när hon sjunger! Lycka till!”, är exempel på kommentarer från tv-tittare och vänner.

Även kändisvännerna Tess Merkel Solomons (Alcazar) och Yvonne Ryding har kommenterat inlägget och skickat lyckönskningar till Maja.

Visst är de lika? Stort lycka till med din musikkarriär, Maja!

Dela gärna vidare om du också vill önska henne lycka till.

TV: 10 låtarna som legat längst på Svensktoppen