Agneta Sjödins tuffa besked: ”Det blir för svårt”

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht har varit ett par i över ett år.

Men nu har de lagt förhållandet på is, skriver Aftonbladet.

– Det blev för svårt att hålla ihop ett distansförhållande, men vi är vänner, säger hon till Aftonbladet.

Agneta Sjödin och Martin Lamprecht har varit tillsammans i nästan ett år. Men det var först i augusti förra året som de visade upp sig för första gången i ett offentligt sammanhang, i samband med Sjödins släpp av boken ”Drömdagboken”.

Då verkade kärleken starkare än någonsin. Men nu drygt ett halvår senare har paret tagit en paus. Det bekräftar Agneta Sjödin för Aftonbladet.

– Det stämmer, det blev för svårt att hålla ihop ett distansförhållande, men vi är vänner, säger hon till tidningen.

Martin Lamprecht: ”Svårt med logistiken”

Även Martin Lamprecht är inne på samma spår.

– Det är svårt med logistiken eftersom jag har min dotter i Göteborg så det har inte varit någon idealsituation. Sedan har Agneta varit ute och seglat i tre-fyra veckor och flyttat och sålt sin gamla lägenhet så det har blivit en naturlig paus efter jul, säger han till Aftonbladet.

Agneta Sjödin förklarar att förhållandet är ”över för tillfället” och att relationen i dag är en annan. Hon verkar dock inte stänga dörren helt, då hon säger att hon inte vad som händer framöver.

View this post on Instagram

Min världskarta som följt med mig under så många år, med nålar på platser jag besökt – alltifrån jobbresor till jordens mest avlägsna hörn, till pilgrimsvandringen i norra Spanien. Nu sitter här även nålar över Atlanten! Något jag aldrig trodde skulle ske. Och ganska precis mitt i – när vi hade en stilla dag på det stora havet, så badade vi med närmare 5000 meters djup under oss. Svindlande. Jag håller fortfarande på att återhämta mig, har nog aldrig varit så slut efter ett uppdrag. Men det är ett äventyr jag kommer att bära med mig för livet. En oförglömlig upplevelse som jag delar med de som var med på båten, bara vi vet och förstår. Det känns häftigt. Men i höst får även ni vara med på ett hörn. Programmet sänds i 8 avsnitt på kanal 5, återkommer med sändningsdatum när det är dags. Önskar en fin kväll, ta hand om er och kram 🤗❤️ #överatlanten @kanal5sverige @viktorfrisks @charlespetermagnusson @markusaujalay @_annalindberg #thomaswassberg @hellstromer @linus_nilsson_ @einarlindgren @davecastaldo #gurrakrantz

A post shared by Agneta Sjödin (@agnetasjodin) on

Agneta Sjödin om ovanliga diagnosen

I början av året gjorde Agneta sitt livs resa. Tillsammans med flera andra kändisar seglade hon över Atlanten för ett kommande Kanal 5-program.

Men resan fick konsekvenser för Sjödin.

– Jag kom nyss hem från ett seglaräventyr på Atlanten, och drabbades av något som heter hjärntrötthet. Så jag har gått och känt mig drogad nästan, i en hjärndimma i nästan en vecka, säger hon i podcasten ”Brevé med Brome” enligt Expressen.

Hon berättade att den tuffa psykiska och fysiska påfrestningen inför inspelningen kan ha påverkat henne.

Agneta Sjödin har sedan tidigare dottern Maja Strömstedt tillsammans med Niklas Strömstedt. Martin Lamprecht har i sin tur sonen Filip Lamprecht med Kristin Kaspersen, och dottern Wilda tillsammans med den tidigare friidrottsstjärnan Erica Johansson.

Så tråkigt att höra! Skicka dina styrkekramar till Agneta i kommentarsfältet på Facebook.