Alexander Lydeckers liv idag – 6 år efter uppbrottet från Gynning

Alexander Lydecker och Carolina Gynning med barnen Alicia och Adele.

Foto: Anders Wiklund / TT, Janerik Henriksson/TT

Under 2010-talet var Carolina Gynning i ett förhållande med Alexander Lydecker och de fick två döttrar ihop.

Men efter åtta år bestämde de sig för att gå sina skilda vägar.

Idag lever Alexander ett helt annat liv med fru och en minst sagt imponerande jobb-titel.

Carolina Gynning slog igenom som modell och blev snabbt ett välkänt ansikte efter sin medverkan i ”Big Brother” 2004. Sedan dess har hon etablerat sig som en framgångsrik mångsysslare och verkar idag som författare, konstnär, poddare och skådespelare. Bland annat hade hon en roll i en av fjolårets mest hyllade filmer – Ruben Östlunds ”Triangle of sadness”.

Vid sidan om karriären lever Carolina tillsammans med 12 år yngre Viktor Philipson, som hon kallar ”Nishti”, och tillsammans har de dottern Vilda. Men hon har även två äldre döttrar, Alicia och Adele, från sitt tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

LÄS MER:
* Carolina Gynnings äldsta dotter Alicia kliver fram i rampljuset – slående likheten får alla att häpna: ”Jädrar…” 

Carolina Gynning och Alexander Lydeckers relation

Carolina och Alexander träffades 2010, då hon hade börjat etablera sig som konstnär och han avslutade sin karriär som innebandyproffs för att satsa på marknadsföring som key account manager på Metro., enligt Expressen.

Under tiden fortsatte bådas karriärer att blomstra, och samtidigt bestämde de sig för att bilda familj. Två år efter att de blivit tillsammans föddes deras första dotter, Alicia, den 10 juni 2012.

– Jag känner mig överväldigad, rörd och omtumlad, och känner sådan enorm kärlek till den här lilla flickan i min famn. Vi sitter och ammar nu, förklarade Carolina för Aftonbladet efter den stora lyckan.

Hon passade även på att berömma Alexander:

– Han var en klippa! Han har ju varit elitidrottare, så han kan ju det här med coachning.

Två år senare var det dags för paret att välkomna nästa barn. Den gången dottern Adele, som föddes den 8 maj 2014.

Carolina Gynning och Alexander Lydecker gick skilda vägar

Efter två gemensamma barn valde Carolina och Alexander att gå skilda vägar 2018. Beslutet offentliggjorde Carolina på sin Instagram kort efter att det hade fattats.

Jag och Alexander har gemensamt bestämt oss för att gå skilda vägar. Det är tungt att ta sig igenom en separation men vi gör vårt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt”, skrev Gynning och fortsatte:

Vi kommer fortsätta att umgås tillsammans som vänner.” 

LÄS MER:
* Carolina Gynning har fått nog – sätter ner foten efter stenhårda ålderskritiken: ”Vad spelar det för roll?”

Så lever Alexander Lydecker idag – 6 år efter separationen från Carolina Gynning

Efter separationen gick Carolina och Alexander vidare som ensamstående föräldrar. Några år senare fann Alexander kärleken igen och är nu gift med sin fru Marie. De bor tillsammans på Ekerö, där de delar hem med 20-åriga Nelly och 18-åriga Milo. Det är dock oklart om barnen är Maries.

Karriärmässigt har det gått spikrakt uppåt för Alexander, som nu är operativ chef på Bonnier News. I en intervju med Dagens Media berättade han inför sommaren 2024 om sina semesterplaner:

– Jag ser mycket fram emot tid med min familj, att få spendera tid med mina barn som börjar bli stora alldeles för snabbt enligt min mening. Vi kommer sannolikt hålla till i Norge för cykling, klättring, paddling och fiske. Sen kommer vi nog vara uppe i fjällen en del, där vi har stuga.

LÄS MER:
* Carina Bergs plötsliga ord om Carolina Gynning – så är relationen egentligen: ”Hon är så…”

Så är Carolina Gynning och Alexande Lydeckers relation idag

Carolina har i sin podd ”Gynning & Berg”, med vännen Carina Berg, berättat om varför hon och Alexander gick skilda vägar, och att hon inte ångrar separationen, enligt Femina.

– Så här är det: Jag och mitt ex passade inte så bra ihop. Så vi har fått det mycket bättre nu med våra nya respektive. Alexander har gift sig med sin, och jag har ju ”Nishti” och vi har fått barn och så vidare. Så det har blivit jättebra. Så nej, jag skulle inte ha valt att inte separera, förklarade Gynning i podden 2022.

Trots den lyckade omstarten med nya partners erkände Carolina att det kan vara tufft att lämna ifrån sig sina äldre barn varannan vecka.

– Nu har det blivit så bra. Vi har fått Vilda och allt, men det är fortfarande så att jag tycker att det är fruktansvärt att lämna ifrån mig de andra barnen varannan vecka. Men om man inte passar ihop så passar man inte ihop, och då får man ta den smällen.

Däremot verkar det som att Carolina och Alexander, har en god relation idag.

– Vi har en väldigt fin kommunikation och respekterar varandra. Han har gått vidare med en annan kvinna och de känns kära och stabila. Jag känner att det blev jättebra till slut, har Gynning berättat för Hälsoliv.

Vad härligt att höra att ni båda har det bra!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version