Anders Bagge avslöjar detaljerna inför bröllopet – med en lurig plan för hundarna

Anders Bagge och Johanna Lind ska gifta sig.

Nu har de bestämt att bröllopsklockorna ska ringa i augusti – och det blir alltså ett sommarbröllop!

Samtidigt går de och funderar över flera saker, och känner sig stressade, berättade de i en intervju med Malou von Sivers i TV4.

Här är anledningen bakom.

”Idol”-domaren och djurvännen Anders Bagge ska gifta sig!

Bröllopet blir av i augusti, och både Bagge och Lind erkänner att det är stressigt med förberedelserna.

Tillsammans har de flera hundar i familjen, och det är detta som gör att de är lite fundersamma inför bröllopet. I ”Malou – Efter tio” berättar de nämligen att de vill gifta sig i en kyrka.

Men det måste vara en kyrka som tillåter hundar att vara brudnäbb.

– Jag kan säga att vi är rätt stressade. Det är ”Idol”-turnén, och renovering. I natt höll jag på att bryta ihop. Men jag bryter ihop hela tiden, säger Anders Bagge i TV4:s ”Malou – Efter tio” enligt Expressen.

– Hittar vi inte det får vi väl gifta oss utomhus. Hundarna ska med, säger Anders Bagge.

Det var i höstas som Anders och Johanna själva valde att berätta om sin relation.

– Det är otroligt levande att leva med Anders. Han är fantastisk och har ett stort hjärta utanpå kroppen. Men han klarar inte av stress, säger Johanna i ”Malou – Efter tio”.

De skrattar mycket under intervjun och är märkbart förälskade. När samtalet kommer in på att Anders och Johanna har känt varandra under en längre tid berättar hon:

– Vi har känt varandra väldigt länge och när jag separerade från ett långt förhållande… jag skulle vara ensam länge och så men så…

Här kan man se hela intervjun med Anders och Johanna! DELA gärna vidare för att önska dem (och hundarna!) lycka till inför den stora dagen. Störst av allt är kärleken!