Anders Bagges barnbeslut med Johanna – efter parets gravidkamp: ”Vi har inte gett upp hoppet”

.

Anders Bagge och Johanna Bagge Lind har länge varit öppna med att de längtar efter barn. 

Men de har också flera gånger talat ut om att vägen dit är krånglig.

Nu berättar den folkkäre tv-profilen och musikproducenten om hur de ser på det hela i dag i en intervju med TV4:s Anna Brolin i ”Efter fem”

Det var under förra året som Anders Bagge och Johanna Bagge Lind avslöjade att de har planer på att skaffa barn. I deras gemensamma program ”Cirkus Bagge” förklarade paret att de planerar att resa till Danmark för att försöka få ett biologiskt barn via inseminering.

I början på året utvecklade paret i podcasten Bagge med Vänner sina tankar kring att bli föräldrar i sen ålder.

– Jag kommer ju inte kunna hyra in en fotbollsspelare varje gång mina ungar ska leka. Det blir ju jättekonstigt, sade Anders Bagge i podcasten då, enligt Hänt.

– Den här åldringsprocessen, den är ju förtrollande men den är också skrämmande. Plötsligt står man där med en knappt hållbar DNA-stege och så träkäpp. Och så tänker jag att bara ta sig till affären kommer vara samma process då som det är att flyga till New York idag, hur kommer man då att klara av? För allt går ju långsamt. Man har grått hår, man är väderbiten och man registrerar knappt kniven som sakta håller på att ta livet av en. Och så plötsligt hör man ”du, farsan ska vi inte lira lite hockey?”.

Anders Bagge och Johanna Bagge Lind gifte sig i Stockholm

Förra sommaren sade Anders Bagge, 50, ja till sin älskade Johanna Lind, 46. Då gifte sig paret i Stockholm under överseende av familj, vänner och deras fyra hundar – Iris, Sonja, Selma och Ebba. Delar av den underbara ceremonin har senare visats i deras egna program, ”Cirkus Bagge”.

Frågor till Bagge om karriären och livet

När Anders Bagge gästade TV4:s ”Efter fem” fick han en mängd frågor om karriären och livet. Bland annat fick han ranka sitt bästa och sämsta minne från tiden med ”Idol”. Men det blev alltså även ett samtal på det mer personliga planet med TV4:s programledare Anna Brolin.

Bagge fick bland annat frågan om var de står i dag i barnfrågan.

– Vi står ingenstans just nu. Vi har inte gett upp hoppet. Och de är det som gör att jag, som när jag tittar på Cirkus Bagge märkte jag att jag är ganska barnslig. Men jag tror att jag saknar det här barnet, jag vill få utlopp för det, säger Anders Bagge i Efter fem.

Han fortsätter:

– Att kunna vara barnslig med en liten knallhatt hade varit min dröm.

Se hela intervjun med Anders i spelaren här nedan.

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/11980204″ /]

Du kommer säkert bli en underbar pappa, Anders! Skicka ett hjärta i kommentarsfältet för att visa att du stöttar Anders och Johanna!