Anders Bagges fru Johanna lämnar huset – efter stora bråket: ”Dum i huvudet”

Alla par i nära relationer grälar, för det är omöjligt att vara överens om allt. Men det häftiga gräl som eskalerade mellan Anders Bagge och nyblivna frun Johanna Lind såg ut att kunna sluta i ett riktigt kaos, då Johanna tog sitt pick och pack och lämnade huset.
– Jag tycker att ibland är jag värd så mycket bättre behandling än vad jag får. Riktigt barnslig, han kan vara, helt ärligt, dum i huvudet, säger Johanna Lind i senaste avsnittet av Circus Bagge.

Det är inte ofta man ser Anders Bagge arg eller upprörd, men ingen är mer än människa, och därför visar sig den okända sidan av Bagge i realityserien ”Circus Bagge”, där kamerorna följer paret Bagge-Lind under dagarna.

”Värd så mycket bättre”

I senaste avsnittet berättar Johanna Lind om Bagges ”dåliga” sida, efter deras vilda gräl som fick henne att lämna huset.
– Jag tycker att ibland är jag värd så mycket bättre behandling än vad jag får. Riktigt barnslig, han kan vara, helt ärligt, dum i huvudet. Han vet inte om hur bra han har det, faktiskt. Jävla barnunge, säger Johanna.

Johanna Lind i "Circus Bagge"
Foto: TV4

”Jävligt barnsliga”

Och Anders Bagge förnekar inte att han kan få ett häftigt humör de gånger han väl blir arg, som i fallet med deras senaste gräl.
– När jag blir arg blir jag så jävla arg. Jag blir väl som alla karlar ibland, jävligt barnsliga när de blir arga, säger han.

Avsnittet visas den 18 oktober klockan 20.00 på sjuan och TV4 Play.

 Alla par grälar, det är naturligt. Dela om du vill ha fler nyheter och Anders Bagge och andra kändisar.