Anders Bagges gripande ord – efter hemska hundstölden: ”Där går alla gränser”

Anders Bagge har i sociala medier gått ut och sagt ifrån mot den person som stal den försvunna assistanshunden Essie från sin ägare.

Nu vädjar han till alla att hålla ögonen öppna.

Anders Bagge, 56, är en våra mest framstående kompositörer och musikproducenter.

1997 startade Anders produktionsbolaget Murlyn Music och efter det har han gjort sig känd som en av landets största låtskrivare och producenter.

Han har bland annat skrivit låtar åt Janet JacksonMadonnaCéline DionJennifer LopezJessica SimpsonNick LacheySantana och Enrique Iglesias.

Året var 2008 då Anders Bagge blev folkkär och känd för den bredare publiken då han gjorde debut som jurymedlem i TV4:s Idol.

Anders är dessutom känd som en stor djurvän och har även gjort programmet Bagges hemlösa hundar, där han hjälper hemlösa hundar att få ett bättre liv.

Anders Bagge ryter ifrån

De senaste dagarna har en sorglig nyhet florerat i medierna. Detta efter att assistanshunden Essie rövades bort den 11 juli från sitt hem i Enköping. Enligt ägaren Patrik Ölmeborg så är det tydligt att någon har stulit henne.

Sedan dess har inga spår synts av Essie, men händelsen har fått stor uppmärksamhet och det är många som engagerat sig i jakten på att hitta henne.

En av dem är djurvännen Anders Bagge, som nyligen tog ut sin frustration på Instagram där han också vädjar till folk att håll utkik efter Essie.

Hjälp oss hitta Essi sprid sprid! Hur kan man stjäla någons assistanshund, där går alla gränser!!!! Att respektlöst och ryggradslöst bara ta en människas livlina, och även beröva hunden på sin trygga punkt…Nu måste vi hitta Essi gemmensamt!”, skriver Anders Bagge i ett inlägg.

Hoppas att Essie får komma till rätta snart! Hemskt hur någon kan stjäla en hund på det där viset… Och speciellt en assistanshund…

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev