Bagges otäcka olycka: Nu är bröllopsplanerna i fara

När folkkära Anders Bagge han träffade Johanna Lind sa det snabbt klick. De sågs på en middag och både Bagge och Johanna fattade tycke för varandra där och då.
– Jag var helt oförberedd på att bli kär så fort. Men man kan ju inte styra över sånt. Sen var det bara, okej – nu kör vi, säger Johanna till Expressen.

Paret flyttade snabbt ihop i Bagges villa, och i augusti blir det bröllop. Men nu hotas bröllopsplanerna – efter en otäck olycka.

I vintras offentliggjorde Anders Bagge att han och nyfunna kärleken Johanna gifter sig i augusti. Paret flyttade snabbt ihop i Bagges villa efter att ha träffats – och allting har känts klockrent från start.

– Vi trivs bra ihop det, det är en kanontjej och vi är tillsammans. Och det är bra att man har något privat också. Jag är ganska öppen i allt annat men det här är privat. Vi är tillsammans och bor ihop, that’s it, har Anders Bagge sagt till Expressen.

”Svårt med en flashig bröllopsdans”

Men parets romantiska bröllopsplaner ser nu att grusas – i alla fall vad gäller bröllopsvalsen. I ett inlägg på Instagram har Anders Bagge publicerat ett klipp där han körs ut från sjukhuset i rullstol – med högerbenet gipsat.

”Nu blir det svårt med en flashig bröllopsdans. Skulle leka Zlatan och bröt benet”, skriver Bagge till sina följare.

anders bagge, olycka, bröllop, johanna lind.
Här lämnar Anders Bagge sjukhuset efter två dagar – med helgipsat ben. Foto: Instagram.

Fästmön oroad över bröllopet

Trots den svåra fotbollsolyckan – som innebar två dagar på sjukhus med ett brutet ben – verkade Anders vara vid gott mod i videon. Han säger ”Gud, vad jag älskar fotboll”, med glad ton. Och han skriver också, apropå det brutna benet.

”Men vad gör det när det går bra för Sverige. Ps. Behöver jag säga att @johannalindjlc [Johanna] inte riktigt delar min glädje…”

Fästmön har lagt upp samma klipp på hennes Instagram. Där skriver hon att oron inför bröllopsdansen är ett faktum.

”Som om det inte vore mycket att göra innan. Nu har vi varit på sjukhus i två dagar då min Hubbabubba Anders har lekt med en boll ensam och lyckats bryta sitt ben. Stort ? på bröllopsdansen”, skriver hon.

Krya på dig, bästa Anders. Vi håller tummarna för att återhämtningen går som den ska och att bröllopsplanerna inte grusas allt för mycket. Tryck på dela-knappen för att skicka dina styrkekramar till Anders!