Anders Pihlblads stora kärlekslycka – med TV4-kollegan

Anders Pihlblad, 52, och Henrik Alsterdal, 40, träffades på jobbet för 14 år sedan.

Det sa klick mellan TV4-profilerna – och i dag spirar kärleken.

Nu gläds tv-tittarna efter Pihlblads ord till maken.

De har nu varit ett par i 14 år och gifte sig 2013 i värmen på Mallorca. Pihlblad minns sitt allra första intryck av maken.

– Jag tyckte att han var väldigt svårpratad. Lite dryg så där. Men jag kunde inte ha mer fel …, säger Pihlblad till Norrköpings Tidningar.

I dag har de två barn tillsammans och är lyckligt gifta.

– När man möter sin själsfrände kan det ta ett tag innan man förstår det. Men vi har verkligen vuxit ihop till ett team. Vi tycker väldigt mycket om varandra och vi är noga med att göra mycket tillsammans, säger Pihlblad till NT.

Anders har i många år profilerat sig som en politisk expert i TV4:s nyhets- och morgonsändningar. Han rycker också in med jämna mellanrum som programledare i Nyhetsmorgon och leder sändningarna med trygg hand.

Journalisten, som är uppväxt i Visby och Norrköping, förklarar också hur han är som pappa.

– Snäll. Noga med att de gör sina läxor. Men om jag säger något och de har ett annat förslag, så vet de att det alltid går att diskutera saken, säger Pihlblad till NT.

STOCKHOLM 20180903 Programledarna Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad höll i TV4:s partiledarutfrågning 2018. Foto: Sören Andersson / TT

Samtidigt som den snälle gotlänningen gör succé i TV4 har också Henrik Alsterdals karriär blomstrat!

Han är framför allt kanske känd för sin medverkan i kanalens ”Efter fem” tillsammans med prisade tv-profilen Tilde de Paula Eby eller som här – med omtyckta programledaren Anna Brolin.

Anders och Henrik skriver ofta om kärleken till varandra i sociala medier. I veckan lade Anders upp ett fint kort på de två med ett hjärta och orden: ”Med min man”.

Det fick tv-tittarna att reagera, och skriva i kommentarsfältet hur mycket de uppskattar och tycker om paret.

”Proffsiga i ert jobb OCH gulliga, kan det bli bättre”, skriver en tittare.

”Så fina” skriver en annan tittare.

”Ni är helt underbara!” skriver en annan tv-tittare i kommentarerna.

Ni är fantastiska, Anders och Henrik! Dela gärna inlägget om du också uppskattar dessa proffsiga herrars insatser i TV-rutan!