Ann-Louise Hansons avgörande beslut med Bruno – efter 54 års äktenskap

Foto: TT

Kärleken är evig.

I 54 års tid har Ann-Louise Hanson varit gift med sin älskade Bruno Glenmark.

Nu avslöjar den folkkära sångerskan sitt kärleksknep med maken, skriver Expressen.

Zum, zum, zum lilla sommarbi! Ann-Louise Hansons kärleksliv med Bruno Glenmark blomstrar – och går en ny vår tillmötes.

Det är en fantastisk kärlekssaga. För mer än 54 år sedan sade Ann-Louise Hanson ja till sin älskade make Bruno Glenmark.

ESKILSTUNA 20200227 Ann-Louise Hanson under välkomstmingel på Munktellmuseet för Melodifestivalen i Eskilstuna, Andra chansen. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Nu går de musikaliska skåningarna som sagt en ny vår till mötes, och då passar Ann-Louise på att släppa en ny låt som hyllar deras långa äktenskap. Den nya sången heter ”Livet värt att leva”.

Ann-Louise gjorde som bekant stor succé då hon tidigare i vintras uppträdde på Melodifestivalens scen. Tillsammans med vännerna Towa Carson och Siw Malmkvist stod Hanson för en show tv-tittarna sent kommer glömma!

Det var under Andra chansen i Eskilstuna som trion prisades av SVT:s schlagergeneral Christer Björkman i direktsändning – under Mellons nyinstiftade ”Hall of fame”. Det blev en stor succé där även andra artister såsom Tomas Ledin och Björn Skifs delade scen.

Vid sin sida har Ann-Louise, 75 hela tiden haft sin make Bruno Glenmark, 82. De har även skrivit låtar tillsammans, då Bruno som bekant också haft en stor karriär inom musikbranschen bland annat som låtskrivare.

Kärleken är evig mellan det skånska stjärnparet!

– I 54 år har vi varit gifta och vi har känt varandra i 60 år. Vi har samma intressen, vi kommer från i stort sett samma bakgrund och vi har samma mål i livet. Det här med att älska varandra tills döden skiljer oss åt, det är något som vi har tagit fasta på, säger Ann-Louise Hanson till Expressen.

För Ann-Louise och Bruno har det varit självklart att leva tillsammans, sida vid sida, och det är märkbart att de trivs i varandras närhet.

– Vi är lite gammaldags vad gäller det men så är det bara. I dag är det så enkelt att skilja sig och folk gör kanske det alldeles för lätt. Men sedan är det inte allom givet att ha det så här som vi har det, det har man ju sett runtomkring sig, säger hon till Expressen.

Nu kommer det alltså snart en ny låt signerad Ann-Louise Hanson och den kommer att handla om kärleken till maken.

STOCKHOLM 20100121 Ann Louise Hanson med med maken Bruno Glenmark anl‰nder till premi‰ren av Jerry Williams krogshow p Tyrol i Stockholm p torsdagskv‰llen. Foto: Roger Vikstrˆm / SCANPIX / TT

– ”Livet värt att leva” handlar om vårt liv tillsammans, Bruno och jag, hur man får det här att fungera. Det är en hyllning till ett långt äktenskap och även en hyllning till andra som är i samma situation, som har lyckats hålla ihop så länge, säger Ann-Louise Hanson.

Vilket underbart vackert par, och så fint beskrivet av dig, Ann-Louise! Dela gärna vidare hennes budskap och ord för att lyckönska henne och Bruno ❤️

Exit mobile version