Ann-Louise Hansons förvandling – hyllas stort efter nya utseendet: ”Jäklar”

Ann-Louise Hanson visar upp sin nya utseendeförändring.

Nu hyllas hon stort av följarna!

Ann-Louise Hanson, 78, är en landets mest folkkära sångerskor sedan många år tillbaka. Hon slog igenom redan i början av 1960-talet med låtar som ”Är du ensam i kväll?” och ”Vita rosor från Aten”, som låg etta på Svensktoppen i flera veckor.

Genom åren har Ann-Louise Hanson spelat in över 600 låtar och haft över 50 låtar på Svensktoppen.

Hon har gjort allt från krogshower till folkparksturnéer, ägt ett skivbolag ihop med maken Bruno Glenmark och tävlat i Melodifestivalen hela 14 gånger.

Ann-Louise Hanson tävlar i Melodifestivalen 2019 med bidraget "Kärleken finns kvar". Foto: Nöjeslivet
Foto: Nöjeslivet

Ann-Louise Hanson i projekt med Sanna Nielsen

Och den 78-åriga sångerskan hänger fortfarande i med olika spännande projekt. I början av nästa år är hon bland annat aktuell med musikalen ”Funny Girl” på Malmö Opera.

Där ska hon spela mot namn som Marianne Mörck och Sanna Nielsen, den sistnämnda som snart lämnar ”Allsång på Skansen” för nya uppdrag och i en intervju med Nöjeslivet har hyllat just Ann-Louise Hanson stort.

– Wow, jag älskar den människan. Hon är en så briljant skådespelerska, alltså…jag blir alldeles till mig. Hon visar verkligen var skåpet ska stå, sa Sanna Nielsen nyligen till Nöjeslivet.

ann-louise hanson
Foto: Wikimedia Commons

Visar upp nya förändringen

Men det är inte bara i karriären som det händer grejer. På Instagram visar Ann-Louise Hanson nu upp sin nya härliga förändring.

Den folkkära profilen har nämligen kapat håret, till en kort och somrig variant!

”Glad att jag vågade klippa mig! Lite ”busfrisyr” i dag! Passar bra i värmen! ”, skriver hon på Instagram.

Hyllas stort av följarna

Den modiga utseendeförändringen har fått fansen att jubla. I kommentarsfältet strömmar komplimangerna in när 78-åringen visar upp sin nya, tjusiga frisyr.

”Jäklar vad snyggt på dig”, skriver en person.

”Åh!! Vad bra det blev. Jag älskar busigt hår!!”, kommenterar en annan.

”Men ojojoj så lyckat det blev. Kul att det blev alldeles perfekt när du nu var så modig! Skulle önska att jag också var det nä, no way. Superhet ju!”, skriver en tredje.

”Jättesnyggt, ju. Modig kvinna”, tillägger en fjärde.

Vi kan bara hålla med. Så modigt att testa en ny frisyr, och så fint det blev. Lämna gärna en fin kommentar till härliga Ann-Louise Hanson!