Ann-Louise Hansons historiska besked – efter alla år: ”Nu får jag äntligen avslöja det…”

Foto: Naina Helén Jåma & Jonas Ekströmer / TT

Här är nya, historiska beskedet om Ann-Louise Hanson.
Den folkkära artisten ger sig ut på ny mark.
– Nu får jag äntligen avslöja det, skriver hon

Hon har underhållit svenska folket på scenen ända sedan slutet av 1950-talet och är en av våra mest folkkära artister. Sångerskan Ann-Louise Hanson upptäcktes redan som 12-åring, när hon medverkade i tidningen Veckorevyns talangjakt ”Flugan”.

ESKILSTUNA 20200227 Towa Carson, Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson under Melodifestivalen i Eskilstuna. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Sedan dess har det blivit över 600 låtar, rekord i Melodifestivalen i form av medverkan 14 gånger och samarbeten med artister som Cornelis Vreesvijk och Fred Åkerström.

I dag är Ann-Louise Hanson en av våra mest rutinerade schlagerdrottningar och så sent som 2019 gjorde hon ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när hon tävlade med det känslosamma bidraget ”Kärleken finns kvar”, som dock inte kvalade sig vidare från deltävlingen.

Nu skrivs ett nytt kapitel i sagan om Ann-Louise Hanson från Kristianstad.

77-åringen gör nu nämligen debut i en populär tv-serie.

STOCKHOLM 20190219 Ann-Louise Hanson deltar i Melodifestivalens sista deltävling i Lidköping på lördag. Foto: Jonas Ekströmer / TT

På måndagen fick fansen för första gången veta att Hanson är klar för TV3-serien ”Lyckoviken” – kriminaldramat som är skapat av författaren Camilla Läckberg.

”Nu får jag äntligen avslöja det!!!! Jag har en liten roll i Lyckoviken!”, skriver Ann-Louise Hanson på sin Instagram.

”Min första talroll”

Lyckoviken hade första gången premiär den 20 oktober 2020 i TV3. Tre säsonger har redan visats i rutan – och det står klart att en fjärde säsong nu är under inspelning. Bland övriga medverkande genom åren märks Disa Östrand och Martin Stenmarck i huvudrollerna.

Och nu kommer alltså även Ann-Louise Hanson att medverka i dramaproduktionen. För den folkkära artisten blir detta en historisk upplevelse i sin långa och framgångsrika karriär, förklarar hon.

”Så himla roligt och lärorikt! Min 1a talroll! Tjoho! Tack NENT Group o Camilla Läckberg att ni valde mig! Premiär i maj!”, skriver Hanson.

Nu önskar vi Ann-Louise Hanson lycka till med nya rollen!

Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version