Ann-Louise Hansons skräckfynd i sängen med maken – vädjar nu om hjälp: ”Märklig historia”

Under täcket dolde sig en snuskig hemlighet.
Nu berättar folkkära artisten Ann-Louise Hanson om skräckfyndet.
– En märklig historia som jag gärna skulle vilja be om en förklaring till, skriver hon på Instagram.

Hon är en av våra mest folkkära artister och har underhållit svenska folket på scenen ända sedan slutet av 1950-talet. Faktum är att Ann-Louise Hanson upptäcktes redan som 12-åring, när hon medverkade i tidningen Veckorevyns talangjakt ”Flugan”.

Sedan dess har det blivit över 600 låtar, rekord i Melodifestivalen i form av medverkan 14 gånger och samarbeten med artister som Cornelis Vreesvijk och Fred Åkerström.

I dag är Ann-Louise Hanson en av våra mest rutinerade schlagerdrottningar och så sent som 2019 gjorde hon ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när hon tävlade med det känslosamma bidraget ”Kärleken finns kvar”.

Skräckfyndet i sängen: ”Har någon en rimlig förklaring?”

Hanson har varit gift med maken tillika musikern Bruno Glenmark sedan 1966.

Men något som liknar detta har de aldrig varit med om tidigare.

Nu tar Ann-Louise Hanson till sociala medier för att rådfråga sina vänner och fans.

STOCKHOLM 20140911 Bruno Glenmark och Ann-Louise Hanson vid galapremiären av Jonas Gardells musikal ”Livet är en schlager” på Cirkus i Stockholm år 2014. Foto: Anders Wiklund / TT

Ann-Louise Hanson vädjar nu om hjälp att lösa gåtan

Ann-Louise Hanson skriver själv att hon varit i kontakt med Anticimex, men inte lyckats få något svar på gåtan. Artisten upptäckte nämligen detta i sängen (se bild nedan). Hon skriver:

– En märklig historia som jag gärna skulle vilja be om en förklaring till!
För snart 2 år sen, kom vi ut till landet efter 1 vecka i stan. Jag gick in i våra sovrum som jag alltid gör, drar bort överkastet och lyfter på täcken för att fortare få varmt i sängen!, skriver hon på Instagram och fortsätter:

– Döm om min stora förvåning, när jag upptäcker dessa torkade svampar I SÄNGEN!! Likadant under huvudkudden!!! Från Antisimex inget svar! Pratade med en kille på TV 4 men ingen var intresserad! Finns det någon som har en rimlig förklaring! Tacksam för alla svar.

Det äckliga fyndet i sängen har rest frågetecken även hos Ann-Louises vänner och fans. I kommentarsfältet är det många som gissar på vad som kan ligga bakom detta.

TV4:s filmrecensent Ronny Svensson föreslår att Ann-Louise ska ta kontakt med programmet ”Det okända”.

Andra undrar hur de eventuella svamparna kommit dit.

”Känns som om ngn har lagt dit dem? Läskigt”, skriver en följare och får svar direkt från Ann-Louise:

”Men ingen har ju varit där! Mitt i vintern!!!”, svarar Hanson.

”Kan det vara något djur?”

Andra följare föreslår att det kanske är barn eller barnbarn som varit i farten och vill spela paret ett spratt, men även här menar Hanson att ingen varit där.

”Kan det va möss som har samlat ett litet förråd”, skriver en annan följare i kommentarerna.

Djur-förråd-spåret verkar vara någonting som fler är inne på.

”Kan det vara något djur som tagit sig in och hamstrat svamp för framtida bruk”, skriver en annan följare.

STOCKHOLM 20190219 Ann-Louise Hanson deltar i Melodifestivalens sista deltävling i Lidköping på lördag. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Nu hjälps vi åt att försöka lösa det här mysteriet med Ann-Louise och Bruno! Vad tror du har inträffat i parets säng baserat på artistens historia? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!

Exit mobile version