Anna Anka återvänder till tv-rutan – nya programmet efter succén med ”Svenska Hollywoodfruar”

Anna Anka dyker snart upp i tv igen – denna gång i ett av Norges tuffaste realityprogram.

Anna Anka, 53, är uppvuxen i skånska Bjuv men är sedan länge bosatt i USA där hon arbetat som bland annat fotomodell, skådespelare och personlig tränare.

Mest känd är hon dock för sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar som sändes för flera år sedan.

Då och då ser vi Anna dyka upp i olika tv-sammanhang, men nu ska hon dessutom vara med i norsk tv.

Anna Anka är inte den enda svenska kändisen att vara med i norsk television nu på sistone. Carola Häggkvist spelar just nu in den norska motsvarigheten till ”Så mycket bättre”.

Norges tuffaste program

För Anna Ankas del så tycks dock inspelningen ha varit av en mindre glamourös karaktär än vad Carola går igenom. Anna ska nämligen vara med i realityserien ”71 grader nord”, vilket är en tävling där ett gäng deltagare ska ta sig från södra Norge upp till Nordkapp. Serien är en av Norges äldsta realityserier och har sänts sedan 1999.

– Jag tror att det kommer att bli riktigt kul. Jag får träffa massor av nya människor. Jag känner inte människorna, så man måste lära känna varandra. Man får verkligen se den riktiga sidan av alla, har Anna Anka sagt till God kveld Norge.

Och på sin Instagram delar Anna Anka även med sig av beskedet själv med hälsningen:

Jag hanterar mina utmaningar med uthållighet, beslutsamhet och med ett leende på läpparna. Jag gav mig inte ut på det här äventyret för att bestiga berg eller bevisa något för andra människor. Jag gjorde det för att visa mig själv hur liten och obetydlig jag är i förhållande till Moder Natur”, skriver Anna.

Stort lycka till Anna! Vi hejar på dig!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev