Anna Anka nekar ingrepp – efter kommentaren om unga utseendet: ”Jag har aldrig gjort några operationer”

TV3 möttes av en hatstorm från tittarna när de sände Anna Ankas angrepp på Hollywoodfrun Elena Belle, på bästa sändningstid. Flera menade att TV3 står bakom vuxenmobbing, vilket fick TV3 att gå ut med ett svar om att de tar avstånd från sådant, och att de tagit till sig av kritiken.

Men det är inte det enda inslaget i årets säsong som får tittare att reagera på Anna Anka. I ett avsnitt ifrågasätter hon Elena Belles magoperation, och slår tillbaka mot påståendet om att hon själv skulle ha gjort operationer.

Anna Anka, 47, fortsätter att väcka känslor i årets säsong av Svenska Hollywoodfruar, vilket gör att många ifrågasätter varför TV3 låter henne vara med.

”Men du ser ju yngre ut än för tio år sedan?”

I ett avsnitt blir det krispig stämning när Hollywoodfruarna pratar om vikt och operationer, och Elena Belle berättar att hon opererats invärtes för att hennes muskler i magen dragits isär.

När Elena frågar Anna Anka vad hon har gjort för grejer svarar Anna:
– Jag har inte gjort några operationer, det har jag inte.
– Men du ser ju yngre ut än för tio år sedan?, säger Elena Belle, varpå Anna svarar:
– Ja, det kan jag hålla med om.

Anna Anka i svenska Hollywoodfruar 2018
Foto: TV3

Är skeptisk

Anna förklarar sedan att hon är lyckligare nu, och att när hon gjorde Hollywoodfruar första gången 2009, så befann hon i sin mörkaste period i livet.

Anna lyckas dock inte övertala Elena Belle, som senare ifrågasätter om lycka verkligen kan föryngra någon tio år.

Dela gärna för att skapa diskussion.