Tittarna rasar mot TV3 – efter Anna Ankas ”vulgära” påhopp mot Hollywoodfrun: ”Borde inte fått sändas”

Efter veckans avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” får TV3 stark kritik, efter att de valt att sända något som borde stoppats i förväg enligt tittarna.

Anledningen var de grova påhopp Anna Anka gjorde mot yngre Hollywoodfrun Elena Belle, som hon bland annat kallade gör ”hora”.
”HUR kan ni acceptera det som Anna gör?????? Vuxenmobbning är INTE OK, inte heller på tv. Kasta ut den människan som gör personangrepp. SKÄMS ANNA ANKA”, skriver en av många upprörda tittare.

Sedan det senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar sändes har det kokat i TV3:s kommentarsfält på Facebook. Många är upprörda över att TV3 valde att sända Anna Ankas smutskastning av Hollywoodfrun Elena Belle, 33. Anna Anka sa bland annat att Elena endast fått de pengaer och det liv hon lever idag genom sex. Sedan kallade hon Elena för ”hora” framför alla Hollywoodfruar och produktionsteamet.

Anledningen var att Anna Anka blev upprörd när Elena, efter påhopp från Anka, sa att hon åtminstone har vårdnaden om sitt barn.

Tittarna rasar av ilska

Men det drama som TV3 valde att sända uppskattade inte av alla, tvärtom så var det många upprörda som hörde av sig till TV3 genom att skirva på deras Facebooksida.

”Såg kvällens avsnitt och jag kan inte förstå hur TV3 kan tillåta mobbning. Hur kunde detta tillåtas? Att ingen i redaktionen stoppade detta när det filmades. Och vem godkände denna scen när programmet klipptes? Fy!”, skriver en tittare.

Anna Anka
Foto: TV3

”Alltså jag är i chock över hur Anna Anka beter sig och ni verkar bara dra nytta av det. Helt galet att välla ur sig så hemska ord om hurdan Elena är. Alltså, TV absolut men har ni inga gränser för vad era gäster får säga och göra i programmen? Sjukt obehagligt.”, skriver en annan.

”Ärligt talat. Denna jävla Anna Anka spyr man ju på. Där dog serien för mig. Hej då idioter.”

Så svarar TV3 på kritiken

– Vi har tagit till oss av all den kritik som kommit. Det här är en diskussion som vi också tagit med alla inblandade fruar innan det sändes. Men det är självklart att tittarna reagerar för det är ett extremt starkt innehåll, säger Susanne Nylén, presschef för Nordic entertainment group där TV3 ingår, till Aftonbladet.

Hela avsnittet sänds på Viafree och du kan du se här.