Foto: TV4, Instagram

Anna Ankas dotter Elli tar nu avstånd från Hollywoodfrun – har avföljt varandra på Instagram

Anna Anka har genomgått två skilsmässor där hon förlorade vårdnaden om sina barn.

Idag har hon ingen kontakt med någon av dem, och relationen med äldsta dottern Elli verkar ha försämrats ytterligare.

Efter ett nytt beslut har Elli nu valt att ta avstånd från sin mamma.

Anna Anka, 51, fick sitt stora genombrott när hon medverkade i succéprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar” 2009. På den tiden var Anna gift med världskända sångaren Paul Anka, 83, men deras äktenskap slutade i en skilsmässa där han fick ensam vårdnad om deras son Ethan Anka, 18.

Men det var inte första gången som detta hände Anna, flera år tidigare var hon gift med Louis Yeager, som fick ensam vårdnad om deras dotter Elli Yeager, 22.

Anna Anka har ingen kontakt med barnen

Efter vårdnadstvisterna har Anna inte haft någon kontakt med varken Elli eller Ethan. För Hänt berättade tv-profilen att hon har accepterat besluten och tror att barnen en dag kommer tillbaka.

– Jag har ändå bearbetat min sorg för många år sedan så jag har accepterat det. Jag har alltid tänkt att det kommer en dag då de kommer tillbaka för de kommer ha frågor. De kommer undra varför de inte har fått vara i mitt liv, när man är äldre ifrågasätter man allting.

Hon tror däremot inte att hennes barn trivs bra hos sina respektive pappor.

– Jag tror inte att de mår bra. Man kan alltid hålla upp en fasad men i och med att jag jobbar som jag gör med människors beteenden så ser jag och läser mellan raderna att det är inte vad folk säger eller vad de visar.

Elli Yaeger tar avstånd från Anna Anka

När Anna förlorade vårdnaden var hennes dotter Elli endast 12 år gammal och mycket har hänt i bådas liv sedan dess. Anna har hittat kärleken på nytt och gift sig med 20 år yngre träningsprofilen David Johansson, 31.

Elli har hunnit fylla 22 år och är en lovande talang inom ridning, med flera mästerskapsvinster runt om i USA.

I intervjun med Hänt berättad Anna att hon en dag hoppas få tillbaka kontakten med sina barn, men det verkar inte gå enligt planen. På Instagram har nämligen Elli och Anna avföljt varandra.

Orsaken bakom avståndstagandet är dock oklart.

Hoppas att ni en dag kan försonas.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev