FOTO: Youtube

Anna Ankas förtvivlan efter tunga beskedet: ”Helt ensam och hjälplös”

.

Anna Anka slog igenom stort i ”Svenska Hollywoodfruar” för tio år sedan då hon var tillsammans med den 29 år äldre sångaren Paul Anka. Sedan valde paret att gå skilda vägar i en infekterad skilsmässa och Anna Anka förlorade vårdnaden av sina två barn.

Nu berättar realitystjärnan Anna Anka, 48, om den svåra tiden.
– Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation, säger hon i en intervju med norska KK.

Anna Anka i svenska Hollywoodfruar 2018
Foto: TV3

Anna Anka om tunga tiden

Paret skiljdes efter programmet och separationen blev tuff för Anna Anka, som dessutom förlorade vårdnaden av sina två barn.

Nu berättar hon om tuffa tiden.
– Folk tänker: ​​”Hon har förlorat sina barn, vilken en hemsk människa måste hon vara”. Men för mig spelar det ingen roll vad medierna skriver eller vad folk tror. Den enda jag är ansvarig för är mig själv och hur jag ser på mig själv, säger hon till norska KK.

FOTO: WIkipedia

Anna Anka avslöjar att hon inte träffat sina barn på flera år.
– Min första reaktion var misstro. Det var en tuff process. Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation, minns Anna Anka i intervjun med den norska tidningen.

Hittat kärleken på nytt

Nu har Anna Anka hittat kärleken igen. Sedan en tid tillbaka är hon tillsammans med David Johansson och nästa år ska de gifta sig.

Anna Anka ser ljust på framtiden.
– Vi kommer att gifta oss på ett av världens vackraste ställen. Det blir mycket romantiskt och personligt. Allt i gräddfärgade kläder. Det blir stort, men inte för stort, eftersom det kan bli opersonligt, säger hon till tidningen.

Det här måste ha varit oerhört tufft. Så starkt av dig att berätta. 

Dela artikeln för att önska Anna och David all lycka till i framtiden!