Anna Books stora kärlekslycka – känslosamma hyllningen till maken efter 25 år ihop: ”Älskar oss”

Artisten och tv-profilen Anna Book har snart varit ihop med kärleken Roberto Toledano i 25 år.

Efter förra årets skilsmässorykten hyllar hon nu maken i ett inlägg på sin Instagram.

”Älskar honom mer nu och känner mig själv mer älskad av honom än någonsin”, skriver Anna Book.

Schlagerstjärnan Anna Book har varit tillsammans med kärleken Roberto Toledano i knappt 25 år.

De slog sina påsar ihop 2001 och har sedan dess fått barnen Antonio och Vanessa tillsammans. Anna Book har även dottern Felicia från en tidigare relation.

Tidigare har stjärnan berättat för Expressen om hur paret håller kärleken vid liv efter alla år tillsammans.

– Vi har väldigt mycket respekt för varandra och vi kommunicerar med varandra. Vi pratar om allt. Om sånt som är viktigt och jobbigt och härligt och tar inte varandra för givet. Vi tar oss tid för varandra och har alltid gjort det. Och vi har alltid lyckats ta hand om våra heltidsjobb. Och hemmet, vi har aldrig haft städerskor och barnvakter, sade Anna till tidningen.

STOCKHOLM 2016-03-12. Anna Book med maken Roberto Toledano anländer till efterfesten efter Melodifestivalens final i Friends Arena 2016. Foto: Fredrik Sandberg / TT
SAnna Book med maken Roberto Toledano anländer till efterfesten efter Melodifestivalens final i Friends Arena 2016. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Anna Book om makens starka stöd genom alla år

Anna berättade vidare att de har blivit starkare med åren, bland annat då Anna tvingades till akut operation för bukväggsbråck 2010 – efter ett misslyckat kejsarsnitt.

– Det är lätt att älska någon när allting är bra och när någon skämmer bort dig och lyfter dig men om någon är svag, om någon är trött och har det jobbigt går igenom en tuff situation: Ekonomin kraschar, du blir av med jobbet eller du blir sjuk. Då är det så lätt att ”fuck you, du är en belastning, jag tar mitt pick och pack och sticker, sa hon och tillade:

– Min man har vakat vid min dödsbädd i princip och inte vikt från min sida.

Anna Book. Foto: Skärmdump/TV4

Stjärnans svar efter ryktena om relationen

Men den senaste tiden har det ryktats att paret ska skilja sig. Det framkom under en frågestund som Anna hade på sin Instagram i början av fjolåret.

En person frågade då om hon skulle skilja sig. Då svarade Anna bestämt:

”FALSKT. Men det är så många som hoppas att det skulle vara sant. Tjii får de”, skrev hon i inlägget enligt sajten Hänt.

Nu befinner sig hon och maken i sitt andra hem i Spanien, där de brukar tillbringa en stor del av sin tid. I ett inlägg på Instagram passar stjärnan på att hylla sin make genom att minnas tillbaka till då de träffades 1998 – för snart 25 år sedan.

”Älskar honom mer nu och känner mig själv mer älskad av honom än någonsin – Älskar vårt enkla liv, älskar hur kompatibla vi är, älskar hur vi stöttar varandra, älskar OSS. Livet med dig är underbart, vad vi än gör, vart vi än är, du vet att jag är lycklig med dig – du är min bästa vän, min man som jag respekterar och älskar med hela mitt hjärta”, skriver hon.

Så fint – vi önskar er allt gott!