Anna Books vrede – efter skamlösa förslaget från Biggest Loser

Anna Book tappade 23 kilo under sin medverkan i Biggest Loser VIP, vilket gav henne en ny kropp och en ny aptit på livet. Men saker hade kunnat se helt annorlunda ut än vad de gör idag. Att få en förfrågan om att delta var nämligen ett slag i ansiktet för Anna.
– Jag bad dem dra käpprätt åt helvete första gången de ringde till mig, berättar hon i podcasten Nemo möter en vän.

När Biggest Loser VIP-produktionen ringde Anna Book för att fråga om hon ville vara med blev hon förnärmad, det berättar hon när hon intervjuas av Nemo Hedén i podcasten Nemo möter en vän. Just som de ringde hade Anna lyckats gå ner 60 kilo på egen hand, en viktresa som tagit tre års tid.
– Då kände jag ”okej, men så jävla fet är jag inte längre”, inte att jag tyckte att jag behövde vara med i Biggest loser, säger Anna.

Bad dem dra åt helvete

Trots att Anna tycker om programmet tog hon illa upp över att produktionen inte gav sig, och hon var allt annat än sugen på den typen av uppmärksamhet.
– Jag bad dem dra käpprätt åt helvete första gången de ringde till mig, berättar hon i podcasten Nemo möter en vän.

Gick ner 23 kilo på kort tid

Men produktionen gav sig inte. Då Anna visste att hon hade en bit kvar till sitt hälso-mål gick hon med på att ställa upp, och tur var väl det. Anna Book gick ner 23 kilo och vann hela säsongen.

Foto: TV4

Kan Anna Book kan flera. Dela gärna för att inspirera andra.