Foto: TV4/TT

Anna Brolin skiljer sig från maken Jesper – parets ord om uppbrottet efter alla år ihop

TV4-stjärnan Anna Brolin och maken Jesper Rohdborn går skilda vägar.
Det bekräftar paret i ett inlägg på Instagram.

Den omtyckta programledaren Anna Brolin, 41, är en av TV4:s största stjärnor. Nyligen sändes långköraren ”Farmen” där hon var programledare för andra säsongen i rad.

Dessutom syns hon ofta i populära aktualitetsprogrammet ”Efter fem” i samma kanal. Ett programledaruppdrag hon delar med bland andra Tilde de Paula Eby och Axel Pileby.

Anna Brolin
Foto: TV4

Brolin har genom åren hyllats av tittarna. Nyligen intervjuade hon ”Sveriges mästerkock”-vinnaren Adam Thulin, och Brolin applåderades stort efter sin insats i galan ”Tillsammans mot cancer” som sändes i vintras där hon berättade gripande om sorgen efter vännens bortgång. I direktsändning var det svårt för Anna att hålla tårarna tillbaka när hon berättade om vännens kamp.

LÄS MER: Starka reaktioner efter Anna Brolins gripande ord – hyllas nu stort av tittarna: ”Hjärtat på rätt ställe”

Anna Brolin. Foto: TV4
Anna Brolin. Foto: TV4

Anna Brolin bekräftar uppbrottet från maken Jesper

Nu öppnar Anna Brolin åter upp dörren till det privata. I ett känslosamt inlägg på Instagram går nu Brolin ut tillsammans med maken Jesper Rodhborn och berättar att de bestämt sig för att skiljas åt.

– Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner, skriver Anna Brolin och Jesper Rodhborn i ett gemensamt uttalande via Instagram.

Paret har varit gifta sedan 2013 och har två barn tillsammans.

– Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras.

STOCKHOLM 20170904 Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn kommer till galapremiären för filmen "Borg", som handlar om tennislegenden Björn Borg på Filmstaden Sergel. Foto: Claudio Bresciani / TT
STOCKHOLM 20170904 Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn på galapremiären för filmen ”Borg”. Foto: Claudio Bresciani / TT

Vi hoppas på det bästa för er alla!